HERBA GOLD Dermomed Antibakteriális szappan 5 liter

Krameria Triandra kivonattal, allantoinnal és B5 provitaminnal

Speciális gyógynövény-komplexszel, C-vitaminnal

bionet-antibakterialis-szappan-5l-200x200Speciális, a bőr öko-rendszerét fenntartó, bőrápoló, sejtépítő, bőrsimító,  természetes hidratáló, hypoallergén tulajdonságú készítmény.

Tesztelt antibakteriális tulajdonságú hatóanyagot, az irritációt csökkentő Krameria Triandra speciális kivonatát, hámosító, a bőrsejtek képződését segítő allantoint és bőrvédő Panthenolt tartalmaz.

Kíméletesen, de hatásosan tisztít, a tisztított bőrfelületet nem szárítja. Otthoni használatán túl munkahelyeken – élelmiszeripar, kereskedelem, orvosi rendelő – , mint regisztrált kézmosószer szintén felhasználható.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • kézmosásra
  • intim területek tisztítására
  • manikűr, pedikűr során
  • tusolásnál problémás bőrfelületnél
  • élelmiszeripari egységeknél
  • orvosi rendelőkben
  • szalonokban (kozmetika, fodrászat)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A tisztítandó bőrfelületet be kell vizezni, a folyékony szappannal alaposan át kell dörzsölni a bőrt, majd bő vízzel leöblíteni. Végül bőrünket szárazra töröljük.

ÖSSZETEVŐK

Capryloyl Glycin, Allantoin, Panthenol, Krameria Triandra kivonat

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Nonimed Nappali Krémet

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

N.N: Hajdúszoboszló
Probléma: töredezett, korpás haj

A szappant hajmosásra is használom, így a fejbőröm korpásódása teljesen megszűnt.
Két hónap óta minden hajmosást a szappannal kezdek, majd a Bionet samponnal folytatom. Hajam így puha, selymes, nem töredezik és a fejbőröm is egészséges.
(H/K060/017/08)
M.M. Szigethalom
Szinte minden természetellenes dologra allergiás vagyok. A legtöbb üzletben vásárolható tisztálkodó szert kipróbáltam már, nem sok sikerrel, mert azonnal jelentkeztek a pöttyök a bőrömön. Antibakteriális szappan, és Skinlife testápoló csodálatos páros! Semmiféle allergiás reakciót nem váltottak ki használatuk folyamán. Kitűnően tisztítanak, felfrissül a bőröm. A testápoló véd és ápol egyszerre, még másnap is üdének érzem magam. Azonnal beszívódik, nem hagy ?zsíros” érzetet.
Sok terméket szeretnék kipróbálni, hiszen e tapasztalatok még az elsők számomra. Köszönet a Bionet-nek Sokat segítenek egészségügyi problémáimon. (H/K060/013/08)
Sz.G. Szeged
Tejérzékenység

Újszülött unokám tejérzékeny lett a pótanyatejtől, és a bőre kipirosodott és apró hólyagok keletkeztek rajta. Az orvos ekcémát állapított meg, de az ajánlott krémtől nem szűnt meg a kiütés, hanem még jobban terjedt a testén. Ajánlottam, hogy antibakteriális szappannal fürdessék meg, és fürdetés után aktív balzsammal kenjék be a baba bőrét. Egy hét után ár látszott a javulás, és egy hónap elteltével tünetmentes lett. Igaz a kis ruháit is antibakteriális szappannal mosták, és mossák a mai napig is, hiszen nagyon meg vannak elégedve a használatával. (H/K060/014/08)
Sz.G. Szeged
Személyes használatom során nagyon jó tapasztalataim vannak. Sokoldalúságát a háztartásban szinte minden területen tudom alkalmazni. Ezzel mosom az erősen szennyezett ruhát, így nem kell hozzá öblítő, ezzel mosom fel a konyha kövét, de a mosdócsapokat, polcokat is nyugodtan takaríthatom vele, mivel a zsíros és egyéb szennyeződést gyorsan tisztítja és a kezet pedig védi a kiszáradástól. Fürdéshez, hajmosáshoz kiválóan alkalmas, mert a haj zsírosodását és az erős szennyeződést könnyen eltávolítja. Jótékony hatását különösen télen, a zárt cipő miatt keletkezett szagokat és a bőr gombásodását is gyógyítja, illetve megakadályozza.
Azon kívül, hogy a háztartásban szinte elengedhetetlen, a szobanövényeket, ha lepermetezem antibakteriális szappanos vízzel, a levéltetveket pár órán belül elpusztítja, és a növény szép zöld lesz. (H/K060/015/08)
Cs. K.Zs. Budapest
Probléma: bőrszárazság, viszketés

Annyira szereti az egész család, hogy itthon mindenki ezt használja. A 4 éves lányunk bőrének is kiválóan megfelel.
Azóta nem szárad ki a bőrünk, a kellemetlen viszketést csillapító mozdulatok is elmaradtak. Más tusfürdőkkel szemben ez egy csodálatos előny.
Van pici baba a családban, akit szintén ezzel fürdetnek az elejétől fogva és nem okozott semmilyen kellemetlenséget! (H/K060/016/08)
P.Zs. Tiszavasvári
Probléma: Levéltetves növények

Munkahelyemen olyan levéltetves volt az egyik Hibiscus növényünk, hogy emiatt nem tudott virágozni, mert a leveleket teljesen beborították a tetvek.
Fél liter vízbe elvegyítettem három pumpálásnyi szappant és ezzel három egymás utáni napon lepermeteztem a növényt.. Ezután jött a hétvége, és nagy meglepetésünkre következő hétfőn egy darab levéltetű sem maradt a hibiscus-on.
Ennek már egy hónapja, és a hatás még mindig tart. (H/K060/001/08)

P.G.K. Tiszadob
P.G.K. Tiszadob
7 éves lányom a bárányhimlőt kapta el. Az anti bakteriális szappannal fürdettem naponta kétszer és a foggéllel mind a 126 pöttyöt bekentük közösen a kislánnyal. A kezelést követően ő maga köszönte meg a nagynénémnek, hogy elhozta nekünk a Bionet termékeket, így nem kellett vakaróznia a himlő miatt. A foggél nagyon megnyugtatta a bőrét és így egy hét alatt megszabadult a himlőhelyektől.
Ami még lényeges, minden külsőleg történt. (H/K060/002/08)
B.É.
Mi az antibakteriális szappannal folyamatosan mosakszunk, ami tökéletes intim mosakodóként is. A bőröm is viszketett a különböző illatos tusfürdőktől, egyedül ettől a terméktől nem viszket és nem szárítja a bőröm. A párom lábizzadása is megszűnt..
(H/K060/003/08)
L.E. Hódmezővásárhely
Probléma: lábizzadás, lábszag

Komoly probléma volt a lábizzadás, és ennek kellemetlen következménye, a lábszag. Miután a lábmosás, a cipő fertőtlenítése és a zokni mosás is antibakteriális szappannal történt, egy hét elteltével megszűnt a probléma. Azóta kézmosáshoz, tusoláshoz is ezt a terméket használom.
(H/K060/003/08)
T.É. Budapest
Probléma: lábgomba, nőgyógyászati fertőzés, gombás fertőzés

1. Sok vendégemnek van lábujjközi gombája. Azok, akik vettek antibakteriális szappant és a láb géllel együtt használtál, megszűnt teljesen. De két olyan vendég is volt, aki a láb gélt nem vette meg, csak a szappant használta naponta kétszer a lábára, az ő lábuk is kb. 1 hét alatt meggyógyult.
2. Hölgyvendégem számolt be arról, hogy a strandon kapott nőgyógyászati fertőzést. Gyógyszeres kezelés mellett naponta kétszer megmosakodott a szappannal, amitől másnapra enyhültek a tünetei, három nap múlva nem is érezte őket.
Több vendégem nyaralásra vitte magával a szappant, megelőzendő bármilyen fertőzést. Egyikük sem kapott el semmilyen gombás fertőzést. (H/K060/004/08)
E.J.I. Poklostelek, Románia
Probléma: száraz bőr

A Bionet termékek közül először az antibakteriális szappant vásároltam meg. Meg akartam osztani nővéremmel is tapasztalataimat, ezért neki is ajándékoztam szappant. Ő is nagyon elégedett volt, hiszen nem száradt ki a bőre ás nagyon jó a tisztító hatása. Az illata viszont azért tetszik, mert természetes, nincs parfümmel illatosítva. (RO/K060/001/08)
P.J. Hajdúszoboszló
Probléma: Gombás fertőzés

Lábam nagyujjén gombás fertőzés alakult ki. Lányom tanácsára naponta kétszer lemostam antibakteriális szappannal. 3 hét alatt teljesen rendbe jött a lábam.
Az óta is rendszeresen, hetente egyszer a megelőzés érdekében. (H/K060/005/08)
G.L. Hajdúszoboszló
Probléma: száraz bőr

Nem szeretem a szappanokat, mert nagyon kiszárítják a bőrömet.
A Bionet antibakteriális szappannál viszont ezt nem tapasztaltam. Szeretem, hogy sok mindenre használhatom. Ha üdülni megyünk, biztosan viszek magammal egy flakonnal, hiszen hajat moshatunk vele, kézmosásra, tusolásra is használható. Sőt kisebb sérülések fertőtlenítésére is alkalmas. (H/K060/006/08)
G.G. Tiszadob
Probléma: apró szemölcsök testen, levéltetvek növényen

A mindennapi tisztálkodáskizárólagos eszköze lett. A nyakon, illetve hason megjelent apró ?szemölcsök” hetek alatt elmúltak, leváltak.
Hígított változata kiválóan alkalmas a levéltetves növények permetezésére. 4-6 órán belül tökéletes hatást nyújt! (H/K060/007/08)
L.E. Tiszavasvári
Ezt a terméket fél éve használjuk. Rendszeres használata megszüntette a lábizzadást és a fejbőr korpásódását. Tusoláskor a bőrnek kellemes puha és üde érzést biztosít. (H/K060/008/08)
L.E. Tiszavasvári
Probléma: lábizzadás, kopaszodás

Ezt a terméket fél éve használjuk. Rendszeres használata megszüntette a lábizzadást és a fejbőr korpásódását. Tusoláskor a bőrnek kellemes puha és üde érzést biztosít. (H/K060/008/08)
K.E. Hódmezővásárhely
Probléma: száraz kéz

Nem szárítja ki bőrünket, mint a szappan, táplálja a bőrünket, kezem bőre éveket fiatalodott. (H/K060/009/08)
G.L. Hajdúszoboszló
Probléma: horzsolások, sebek, fehér ruhák tisztítása, mosogatás

A gyerekeim sokat játszanak az udvaron, s persze sok apró horzsolást szereznek. Ezeket gyorsan tudjuk fertőtleníteni az antibakteriális szappannal. A sebek gyorsan begyógyulnak, nem maradnak hegek.
A fehér ruhákat is ezzel mosom, főleg az alsóneműket. Nincs allergiás reakció, ami más fehérítők használatakor gyakran előfordult. A mosott ruhák nagyon szép fehérek.
Mostanában mosogatásra is használom a szappant. Nem habzik nagyon, de jól tisztítható vele a zsíros edény is. Nagyon szeretem használni, mert rendkívül kevés kell belőle, ezért gazdaságos. (H/K060/010/08)
P.H.M. Budaőrs
Probléma: lábizzadás, intim területek

A használatával megszűnt az intim testrészeken a bőrirritáció. Lábáztatásra is kitűnően alkalmas, jó lenne, ha minden pedikűrös ezt használná lábáztatáskor. (H/K060/011/08)
G.O.Zs. Pécs
Probléma: Növénytetű

Rózsáim tetvesek lettek, hígított antibakteriális szappannal befújtam és a tervek elpusztultak, Tehát kiváló növényvédő szer. (H/K060/012/08)
Papp Jánosné
Probléma: kézápolás
Az antibakteriális szappannal bekentem a kezemet mielőtt kimentem a kertbe dolgozni. A szappan olyan volt, mint a krém jól beszívódott nem engedte, hogy a szennyeződés beszívódjon a bőrömbe. A munka elvvégeztével pedig lemostam.

Kovács Zita Nóra
börproblémák

Az arcbőröm kevert típusú. Sok terméket próbáltam már. Ezt a problémát teljesen megoldotta az antibakteriális szappan és az aktív balzsam együttes használata. Az antibakteriális szappan remekül ápolja a bőrt, valamint megszünteti a kellemetlen testszagot, még izzadásgátló dezodor használata sem szükséges. Egészségügyi dolgozóként is bátran ajánlom mindenkinek.
Gerebes Imréné
A szappan használatának harmadik napján felfigyeltem arra, hogy az arcomon lévő pattanások leszáradtak és nem lettek belőlük hegek. A másik tapasztalatom, ami miatt elégedett vagyok a termékkel, hogy kerékpárt szereltem, a kezem olajos nagyon maszatos lett. Egy hálózati tag említette, hogy víz nélkül is lejön a kosz. kipróbáltam és nagy örömmel tapasztaltam, hogy még körömkefére sem volt szükség.
Beleznay József
Probléma: tisztálkodás
Kisfiamat szinte születése óta az Antibakteriális szappannal fürdetjük. Nagyon érzékeny a bőre, folyamatosan különböző kiütések, koszmók voltak a testén. A Szappan használatával napok alatt helyrejött.
Tamás Éva
Probléma: gomba
Sok vendégemnek van lábujjközti gombája. Azoknak, akik vettek Antibakteriális szappant és ezt lábápoló krémmel együtt használták, panaszaik teljesen megszűntek. Sőt, két olyan vendég is volt, aki a lábápolót nem vette meg és csak a szappant használta naponta kétszer a lábára, az Ő lábuk is kb. 1 hét alatt meggyógyult!
Tamás Éva
Probléma: nőgyógyászati fertőzés
Hölgyvendégem számolt be róla, hogy strandon kapott nőgyógyászati fertőzést. Gyógyszeres kezelés mellett naponta kétszer megmosakodott a szappannal, amitől másnapra már enyhültek a tünetei, három nap múlva nem is érezte őket.
Gál Lajosné
Probléma: kiszáradt bőr
Nem szeretem a szappanokat, mert nagyon kiszárítják a kezemet. Az Antibakteriális szappannal viszont ezt nem tapasztaltam. Szeretem, hogy sok mindenre használhatom. Ha üdülni megyünk, biztosan viszek magammal egy flakon Antibakteriális szappant, hiszen hajat is moshatunk vele, kézmosásra, tusolásra is használhatjuk. Sőt kisebb sérüléseket fertőtleníthetünk is vele
Losonczi Enikő
Probléma: lábizzadás, korpás haj
Ezt a terméket fél éve használjuk. Rendszeres használata megszüntette a lábizzadást, és a fejbőr korpásodását. Tusoláskor a bőrnek kellemes puha és üde érzést biztosít.
Hargitay Márta
Probléma: tisztálkodás, fertőtlenítés
Minden kézmosó helynél ott van, s ezt használjuk. Nagyon szeretem kellemes illata és fertőtlenítő hatása miatt. Lábam hajlamos az izzadásra, gombásodásra, ezért ezzel mosom a lábam is. Nagy kiszerelést vásárolok, mert gazdaságosabb.
K. Tamás
Probléma: tisztálkodás, fertőtlenítés
Ebben az influenzás időszakban Antibakteriális szappannal mossuk a kezünket, ami nem csak kiválóan tisztit, de fertőtlenít és a kórokozókat és egyéb bacilusokat is távoltarja tőlünk. Kezünket nem irritálja, sőt ápolja! Sportolás után szoktunk vele tusolni is.
Muhel Sándorné
Probléma: ekcéma
A folyékony szappan rendbe hozta két kutyusom bőrekcémáját, amit az állatorvos többszöri oltással sem tudott eltüntetni.
Németh Mária
Probléma: műtéti sebek
Mióta a műtétem utáni gyulladásos állapoton ez a készítmény segített, elhivatottan ajánlom mindenkinek. A nagy kiszerelést vásároljuk a rendszeres használat miatt. Már a fogorvosomnak is ajánlottam, fertőtlenítő hatása miatt, rendszeresen használja ő is kézmosásra. Nem szárítja bőrét, mint a szappan.
B. László
Probléma: lábizzadás
Egész nap zárt cipőben dolgozom. Sajnos a lábam kellemetlenül beizzad. Amióta naponta kétszer használom az Antibakteriális szappant, panaszaim jelentősen csökkentek
Árvai Gábor,
Probléma: lábizzadás Ismerősömnek erős lábizzadásra javasoltam az Antibakteriális szappan használatát. Napi két alkalommal használja, és a panaszai megszűntek.
B.Ilona
Probléma: hámlás, pattanások
A szemöldököm rendszeresen hámlott. Ha valamilyen krémet kentem rá, akkor még intenzívebben jelentkezett a hámlás. Amióta reggel és este rendszeresen Antibakteriális szappannal mosom az arcom, a hámlás megszűnt és kevesebb a pattanásom is.
Szabó Istvánné
Probléma: általános közérzet
Naponta használom az Antibakteriális szappant, amellyel nagyon meg vagyok elégedve. Nem szárítja a bőröm, és kellemes a tapintása is.

Vélemény, hozzászólás?