Coral + Calcimax tabletta

Csonterősítő kalcium természetes forrásból, tengeri korallból

coral_calcimax_tabletta200x200A kalcium az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag. Egy átlagos felnőtt szervezetében kb. 2,0-2,5 kg kalcium található, elsősorban a csontokban és a fogakban. Ez a kalcium mennyiség állandó, dinamikus mozgásban van, ami azt jelenti, hogy folyamatosan ürül és épül be szervezetünkbe.

Ha nem pótoljuk táplálkozásunkkal folyamatosan a kiürült mennyiséget, akkor hiány fog keletkezni.

A felnőtt emberi szervezet napi átlagos kalcium igénye 800,0 -1.200,0 mg. Ezt a mennyiséget a táplálkozással nehéz fedezni, már csak azért is, mert a jó kalciumforrásnak számító tejtermékeket a felnőtt lakosság nem megfelelő mennyiségben fogyasztja.

A Coral+CalciMax tablettában levő kalcium természetes forrásból tengeri korallból származik. A korall-kalcium szerkezete eltér a normál kalcium-karbonátétól, ezért biológiai hozzáférhetősége és felszívódása jobb.

Ezen kívül még számos olyan mikroelemet is tartalmaz, melyek előnyösek a szervezet egészséges működése szempontjából.

A Corall-CalciMax tartalmaz még két fontos vitamint, a D3 és K1-vitaminokat, melyek feltétlenül szükségesek a kalcium optimális hasznosulásához.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • rendszeres szedésével biztosíthatjuk a szervezet optimális kalcium ellátását
  • segít megelőzni a csontritkulást
  • fontos a kalcium a szív, az izmok működésében, a véralvadásban
  • terhes és szoptató nők számára különösen ajánlott

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Ajánlott adagolás: Napi 3×1 tabletta bő folyadékbevitellel

ÖSSZETEVŐK 

A javasolt napi adag (3×1
tabletta) tartalmaz:
Megnevezés Mennyiség RDA%
Kalcium 800 mg 100
D3-Vitamin 5 mcg 100
K1-Vitamin 60 mcg 100+

RDA%= A felnőttek számára javasolt bevitel

+= A FAO/WHO szakértői munkacsoport által javasolt napi bevitel alapján

Figyelem! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Coral+ Calcimax Rágótablettát

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Referenciák, felhasználói tapasztalatok:
A:A Budapest

Rendkívül érzékeny a bőröm. Egy-egy szúnyogcsípés után óriás méretű foltok lesznek rajtam. Ezek nagyon csúnyák, fájdalmasak és viszketnek is.
Már előre rettegek a nyári hónapoktól.
Épp egy ilyen foltot látott a lábamon a munkatársuk, az ő javaslatára kezdtem el szedni a Calcimax-ot. Kissé hitetlenkedve fogadtam az ígért gyors gyógyulást. Mégis megpróbáltam, és meglepett az eredmény. A viszketés szinte azonnal elmúlt. Másnapra sokat halványodott a vörösség, négy nap alatt pedig teljesen elmúlt.
Az idén nyárra már felkészültem: Calcimax van otthon bőven!

S.A. Hajdúszoboszló

A lányom néhány hét alatt rengeteget nőtt, sokat fájt a csípője és a combcsontja.
Naponta 2*1 Calcimax-ot szopogatott el. A panaszai már két nap után jelentősen csökkentek és két hét után már teljesen megszűntek. (H/B080/001/08)

T.-né D.A. Hajdúszoboszló

Évtizedek óta kínlódom tavasztól őszig allergiával. Nagyon sokféle antihisztamint szedtem már, de jelentős javulást nem hoztak. Amióta megjelent a Calcimax, rendszeresen szedem. Már az első tünetek megjelenésével elkezdtem szedni a kapszulát, naponta 1-et. Ha erősödnek a panaszaim, akkor akár 3×2 tablettát is megeszek. Szerencsére erre egyre ritkábban van szükségem. Nagylányom kismamaként napi 3×1-et szed a termékből, és jól viseli a terhességet, közérzete kiváló. (H/B080/004/08)

N. I-né Hajdúszoboszló

Allergiás panaszok esetén a gyermekeim fogyasztják, napi 3×1-et, és nem folyik az orruk, nem könnyezik a szemük, megfázásos, vagy fulladásos panaszok esetén is kiváló eredményt értünk el vele gyógyszerek fogyasztása nélkül. (H/B080/002/08)

Beleznay József

Probléma: csontritkulás, izületgyulladás

Párom nagymamájának kezdődő csontritkulása és izületgyulladása van. Éjszaka többször arra ébredt, hogy görcsbe van a lába. A Calcimax használatával teljesen megszűntek a problémái, nincsenek panaszai. Azóta mindenhová magával viszi.

Gál Lajosné

Probléma: fájdalmak

A nagylányom hirtelen megnyúlt, sokat fájt a csípője, a combja. Kétnaponta elszopogatott egy Calcimax-ot, a panaszai néhány nap után csökkentek, majd kb. egy hónap múlva teljesen, megszűntek.

Gál Lajosné

Probléma: általános közérzet

Szerencsére nem törékeny a csontom, a tejet is nagyon szeretem, mégis úgy gondoltam nem árt egy kis kalciumpótlás. Ezért vettem meg a Calcimax-ot. Napi egy tablettát szopogatok el reggelente. Jól érzem magam és sokkal nyugodtabb vagyok.

Kéri Mária

Probléma: izomfájdalom

A Calcimax szedése során tapasztaltam, hogy fizikai terhelés során jelentkező izomfájdalmaim csökkentek, nagyobb lett teljesítőképességem

Vélemény, hozzászólás?