Flownorm Kapszula

Magas vérnyomás, érszűkület, trombózis, visszér ellen

flownorm_kapszula200x200A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okokra (pl. nem megfelelő táplálkozás, mozgás hiány) vezethető vissza, de sok esetben öröklött hajlam is közrejátszhat a betegségek kialakulásában.

Ereinket ugyanúgy karban kell tartani, mint ahogy a vízvezetékeket, melyeket időközönként kitisztítanak és fertőtlenítenek. Az erek “vízköve” a táplálékkal bevitt ásványi anyagokból és zsírokból (elsősorban koleszterinből) képződik. Ez az anyag az érfalakra rakódva leszűkíti az erek volumenét, ezért időegység alatt kevesebb vért képes érrendszerünk szállítani.

Az érfalon kialakuló lerakódások miatt különböző turbulenciák is kialakulnak, melyek elősegíthetik a trombózisok (vérrögök) kialakulását is. A Flownorm kapszula neve “Normális Áramlás”-t jelent.

Fő hatóanyaga egy speciális szőlőmag kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz ún. polifenolokat (rezveratrol).

Másik hatóanyaga a Gránátalma-kivonat, melyben egy erős antioxidáns hatású vegyület az ellag-sav található. Ezeknek a vegyületeknek hatására az érfalra felrakódott  káros anyagok feloldódnak, helyreáll az erek normális áteresztő képessége, csökken a vérnyomás, elmúlik a trombózis veszély.

A termékben még található L-aszkorbinsav és E-vitamin erősíti ezt a hatást.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • védi a keringési rendszert
  • helyreállítja az erek normális áteresztőképességét
  • csökkenti a kórosan magas vérnyomást
  • megelőzhető a trombózis veszélye

A Flownorm rendszeres szedésével megőrizhetjük érrendszerünk egészségét, folyamatosan karbantartva vérereink “tisztaságát”.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS 

Ajánlott adagolás: napi 3×1 kapszula étkezés előtt.

ÖSZETEVŐK

A napi
adag (3×1 kapszula) tartalmaz
Megnevezés Mennyiség RDA%
C-Vitamin 180 mg 300
E-Vitamin 30 mg 300
Szőlőmag-kivonat 450 mg n.m
Gránátalma-kivonat 450 mg n.m

RDA%= A felnőttek számára javasolt bevitel

Figyelem! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Flownorm Kapszulát

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Sz. -né M. I. Hajdúszoboszló

A lábamon lilás hajszálér tágulatok és visszérduzzanatok voltak, Rendszeresen szedtem a Flownormot, és a lilás tágulatok eltűntek és a kidudorodások kb 4-4,5 hónap után eltűntek.

T. P. -né Debrecen

Probléma: magas koleszterinszint

Több évvel ezelőtt koleszterin problémával küszködtem, 6, 3-ról nagyon sok idő alatt és diétával sikerült csak 4, 8-ra csökkentenem. A 2006-os évben 5 hónap alatt 5, 8-ra emelkedett meg. A háziorvosom 3 hónapra koleszterincsökkentő gyógyszert írt fel, melyet rendesen beszedtem. Újabb vérvételre mentem, ahol kimutatták, hogy 5, 8-ról 5, 4-re csökkent a koleszterin szintem, így az orvos még 1 hónapra való koleszterincsökkentőt írt fel. Én a Flownorm kapszulát megrendeltem a lábam visszerességére és ezt szedtem napi 3×1-es adagolásban és a koleszterincsökkentőt sem. Egy hónap elteltével 5, 4-ről 4, 1-re csökkent a koleszterinszintem és a vérképemben az eddigi “csillagok” is teljesen megszűntek. A koleszterinem – HDL – LDH -Tiglicelid – azóta is normális értéket mutat. A Flownorm kapszula segítségének köszönhetem, hogy most ilyen jó a vérképem, a koleszterinszintem és a közérzetem. (H/B331/008/08)

Zs. E. Hajdúszoboszló

Probléma: visszeres láb, ezzel járó fájdalom

Csúnya visszerek vannak a lábaimon. Gyakran megduzzadnak és fájnak.
El kezdtem szedni a Flownorm kapszulát, napi 3×1-et. Már egy hónap múlva éreztem jótékony hatását, nem fájt annyit a lábam, még akkor sem, ha egész nap talpon voltam. Kb. 3 hónap után a fájdalom szinte teljesen megszűnt, és a visszereim is mintha kisebbek lennének.
(H/B331/009/08)

Dr. Nemes Katalin

Probléma: cukorbetegség

Cukorbeteg barátnőm mióta a Flownorm kapszulát szedi, a lába, ami eddig mindig jéghideg volt, kimelegedett. És a kezére sem kell vastag meleg kesztyűt húznia, az sem fázik annyira, mint korábban.

Dr. Nemes Katalin

Arteriográfos vizsgálat során rossz eredményeket mértek egyik ismerősömnél. Kb. 2 hónapi Flownorm szedése után a megismételt vizsgálat már semmi rendellenességet nem mutatott ki.

Vélemény, hozzászólás?