NONIMED Haj- és fejbőr regeneráló gél 150 ml

A haj és fejbőr ápolása, kezelése fontos feladat, hiszen hajunk nem csak esztétikai, hanem védelmi szempontból is fontos tényező.

nonimed_hajregeneralo_gel-200x200Természetesen a legjobb, ha megelőzzük a problémákat, azonban ha már kialakult, a kezelését mihamarabb el kell kezdeni a gyors eredmény érdekében.

Ebben nyújt segítséget a NONIMED Haj- és fejbőr regeneráló gél, mely összetevőinek sokfélesége és minősége garantálja az eredményes kezelést.

A kondícionáló, antioxidáns, a fejbőr anyagcseréjét és vérellátását aktiváló, a haj gyökereit tápláló, sejtregeneráló hatású hatóanyagokban gazdag készítmény rendszeres használatával visszaállítható a haj és fejbőr egészséges állapota, megszüntethető a korpásodás és csökkenthető a hajhullás mértéke is.

ALKALMAZÁSI JAVASLAT

  • kóros hajhullás megelőzésére, kezelésére
  • korpásodás megelőzésére, kezelésére
  • haj és fejbőr egészségének megtartására, visszaállítására

HASZNÁLATI UTASÍTÁS 

A megmosott hajat fésűvel kb. 1 cm-ként fésűvel el kell választani, majd választékokba 1/2-1 borsónyi Regeneráló gélt kell masszírozni. Ezután a fejet egy meleg törölközővel be kell kötni. 25-30 perc eltelte után a fel nem szívódott gélt a még nedves hajon kell enyhe dörzsöléssel eloszlatni. Kíméletes szárítás után a frizura elkészíthető. Karbantartásra hetente egyszer, problémás fejbőrnél, hajvesztésnél heti 2-3 alkalommal kell alkalmazni. Egy kúra időtartalma 8-12 hét.

FŐ HATÓANYAGOK

Noni kivonat, Caviár kivonat, Rozmaring kivonat, Hyaluronsav, Makadámia olaj, Kókusztej, A-, E-vitamin, D-panthenol, Undecylenoyl glycine

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra 

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Haj és fejbőr regeneráló gélt

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Felhasználói tapasztalatok:
Nagy Antalné

Probléma: hajhullás

Ideg alapi problémáim miatt már csomókba hullott a hajam. 2002 decemberében vásároltam meg a termékeket. Heti 2-3-szori mosással és kezeléssel a foltok helyén kinőtt a hajam, megszűnt a hajhullás. Nagy öröm számomra, hogy több mint duplája a hajam, erős, fényes és sötétebb tónusa van az ősz hajszálaimnak. Köszönöm.

Kátai Anikó

Probléma: korpás haj

Korpás hajamra már nagyon sokféle sampont kipróbáltam, sikertelenül. A Bionet hajbalzsam, sampon és gél használata után röviddel láthatóvá vált a javulás. A hajam már nem korpás, és gyorsabban is nő. Dús, fényes hatású és gyönyörűen csillog.

Dr. Baros Péterné

Probléma: hajhullás

Három hónapja mell műtétem volt. Az utókezelések következményeként a hajam nagy része kihullott. Egyik kedves ismerősöm ajánlotta a Bionet hajápoló gélt. Naponta használtam és masszíroztam be, és meleg törölközőt tettem a fejemre. A hajápoló gél használata során a hajam növésnek indult.

Chernel Etelka

Probléma: hajhullás

Nagyon hullott a hajam én egy hónapja használom a Bionet hajápoló gélt, és a Bionet hajsampont, és örömmel tapasztaltam, hogy néhány alkalom után már jó eredményt értem el.

Vné Piroska

Probléma: hajhullás

Ősszel elkezdett hullani a hajam. Rögtön vettem egy hajápoló gélt és naponta bemasszíroztam a fejbőrömbe. Hajhullásom napi 25-30 szálra lecsökkent.

Kovács Ferencné

Probléma: Korpás haj

Hajlamos a fejbőröm a korpásódásra. Ha hajmosás előtt bekenem vele, elmúlik.

Németh Mária

Probléma: hajhullás

Nagyon szeretem ezt a készítménycsaládot. Kóros hajhullásomat szüntette meg, tinédzser lányomnak pedig a zsíros haját kezeltük sikerrel, ezzel a készítménycsaláddal. A hajsampont hetente használom. A hajápoló gélt 2-3 naponta rendszeresen (száraz és nedves fejbőrbe egyaránt). A hajfixálót hajmosás után. A tapasztalatom, hogy nagyon kevés, 1 pumpányi is elegendő belőle 1 alkalommal. A fodrászom szerint a hajam állapota nagyon jó.

B. László

Probléma: korpás haj

Tanácstalan voltam a fejbőrömet illetően, mivel állandóan korpásodott. Hiába próbáltam ki a legújabb, jobbnál-jobb samponokat, csak ideig-óráig használtak. A kívánt hatás nem sikerült elérni. Ekkor egyik ismerősöm javaslatára, aki ismeri a Bionet termékeket, kipróbáltam a Bionet hajápoló gélt, és a legnagyobb megelégedésemre a kívánt hatás nem maradt el. Azóta is rendszeresen használom.

Tóthné

Probléma: hajápolás

Sötét vékonyszálú, hosszú hajam van. Ahhoz, hogy a frizurám tartós legyen, rengeteg hajlakkot kell ráfújni. Kolléganőm javasolta, hogy próbálkozzam meg a Bionet hajápoló gél használatával. A hajam fényes, kezelhető a frizurám pedig tartós lakkozás nélkül is. Nagyon elégedett vagyok vele, szívesen használom a Bionet hajápoló gélt.

Vélemény, hozzászólás?