Api & Aromatherapy test, kéz és körömápoló

Finom érintés minden bőrtípusnak

kezeskorom200x200Legyen élmény minden egyes bőrápolás, frissítse fel érzékeit, miközben egy tápláló krémmel kényezteti bőrét. A Test- és kézápoló fő hatóanyagai a Royal Jelly és az akácméz, melyek hidratálják, tonizálják, táplálják a test bőrét.

A készítményben lévő hidegen préselt napraforgó- és olívaolaj gondoskodnak a bőr lipidrétegének helyreállításáról, megfelelő tápanyagokkal látják el a bőrsejteket.

A speciális élesztőkivonat sejtregeneráló, bőrsimító, rugalmasság növelő, irritációt csökkentő tulajdonságú.

A grapefruit gyümölcs illóolaja antiszeptikus, frissítő hatású. Kellemes illata hangulatunkra is kedvező hatással van. A készítményt az egész család használhatja, korra és nemre való tekintet nélkül.

Kezünk bőrének ápolásáról hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Pedig a mindennapi életünk során talán a legtöbbször használjuk ezt a testrészünket, éppen ezért a legtöbb irritációnak, kémiai és fizikai hatásnak van kitéve.

A kézen lévő kisebb sebek, gyulladások elhanyagolása a későbbiekben komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

Az Api Arometherapy krém egy olyan univerzális, multifunkcionális készítmény, amely nem csak elősegíti a kéz fiatalosságának megtartását, hanem intenzív gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, sejtregeneráló hatóanyagokban is gazdag.

A készítményben lévő mirrha kivonat táplálja, regenerálja, rugalmassá teszi a körmöket, gondoskodik egészségének visszaállításáról.

ALKALMAZÁSI JAVASLAT

  • Mindennapos ápolásra
  • Manikűrözés alkalmával pakolásként
  • Napozás, szoláriumozás után
  • Heti 1-2 alkalommal pakolásként

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Fürdés vagy tusolás után a száraz bőrfelületen vékonyan oszlassuk el a készítményt, majd finom masszírozó mozdulatokkal vigyük a bőrbe.

Hetente legalább egyszer, de ha lehetőség van, akkor többször is pakolásként alkalmazzuk.

Ebben az esetben vastagabb rétegben vigyük fel a krémet, majd egy nylonzacskót húzzunk rá. Ezt takarjuk be egy törülközővel, majd 15-20 perc eltelte után a fel nem szívódott krémet masszírozzuk a bőrbe. Manikűrözés során csak a körmökre és a körömágyra is felvihető pakolásként.

FŐ HATÓANYAGOK

Noni kivonat, Mirrha kivonat, Orbáncfű-, Erdei mályva-, Kamiila-, Zsálya- és Fekete bodza speciális kivonata, Mandulaolaj, Olívaolaj, Körömvirág olajos kivonata, E-vitamin, D-panthenol

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták az API kéz és körömápoló krémet

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

P.J. Hajdúszoboszló

Probléma: kiszáradt kézbőr

Az első kézápoló krémet Anyák Napjára kaptam. Mindig száraz volt a kezem, ezért is örültem meg nagyon ennek az ajándéknak. Minden este bekenem vele a kezem. Kellemes illatú, könnyen beszívódik a bőrbe.
Kerti munka előtt is mindig bekenem vele a kezem, mert tapasztaltam, hogy utána sokkal könnyebben le tudom mosni a szennyeződéseket.
A kezem azóta puha és nem repedezik. (H/K010/001/08)

K.A. Budapest

Probléma: száraz, repedezett kéz

Boltban dolgozom, így a kezem különösen ki van téve a környezeti hatásoknak, ami miatt száraz és repedezett volt.
A kézkrém használata során védve van a kezem, a krém olyan, mint egy ?folyékony kesztyű”, a kezem pedig, mint 10 évvel ezelőtt, megfiatalodott a bőröm. A körmöm pedig olyan erős a használattól, hogy a dobozokat a körmömmel bontom! Köszönöm! (H/K010/002/08)

T.É. Budapest

Probléma: kézbőr megfelelő kezelése

1. Mivel pedikűrös és manikűrös vagyok, a manikűr után a kézápolóval masszírozom be a kezet. Vendégeim csodálkozva kérdezik utána, hogy lehet az, hogy ők is rendszeresen kenik a kezüket kézápolóval, mégsem lesz olyan tartósan puha, sima felületű a kezük. Elég nekik bemutatni a terméket, máris vásárolnak belőle.
2. A legaranyosabb, mindennél többet mondó tapasztalatom a kézápolóval kapcsolatban az, hogy mivel javarészt házhoz járó kéz-, és lábápoló vagyok, nagyon sokszor ottfelejtek valamit valamelyik háznál. Hol egy ollót, lakkot… Így jártam a kézkrémmel is. Mindenkivel kipróbáltattam, aztán egyszer csak azt is ottfelejtettem valahol. Na.. most az egyszer senki nem szólt utánam. Azóta sem tudom, hol hagytam el. Biztos meg volt elégedve a kedves vendég a kézápolóval.
3. Idősebb hölgyvendégem arról panaszkodott, hogy csak gumikesztyűben tud mosogatni, mert akármilyen mosogatószert használ, felmarja a kezét. Hiába keni be kézkrémmel utána a kezét, nem elég, hogy nem használ semmit, ráadásul émelyítő illata van mindegyiknek. Felajánlottam neki a Bionet kézkrémet és az óta is használja. Pár nap múlva felhívott, hogy kesztyű nélkül mosogat az óta, sőt nagyon kellemes az illata is. (H/K010/003/08)

K.E. Szeged

Probléma: Száraz, repedezett kézbőr

Kezem nagyon ki volt száradva egyes helyeken, még ki is repedtek az ujjaim, alig bírtam a kezemet behajlítani, mert még a vér is kiserkent. A kézápoló krémet először éjszakára használtam, és reggelre a fájdalmam megszűnt, és behajlításnál sem fájt. Azóta rendszeresen használom, mert nagyon sokat van a kezem vízben, de a leírt tapasztalatok alapján teljesen megszűnt a problémám, naponta kétszer esetleg háromszor is bekenem. (H/K010/004/08)

T.J. Szeged

Probléma: repedezett körömház, körömágy

Igen sok gondot jelentett a felrepedezett körömház, illetve körömágy és a letöredezett körmök. Nemcsak esztétikailag, hanem a kellemetlen fájdalom miatt is. A kézápolót eleinte naponta egyszer esténként használtam, később már láttam gyógyító hatását, így minden második nap kentem be az ujjpercet és a körmöket. Nagyon örülök, hogy megvettem a terméket, mert nemcsak a fájdalmam szűnt meg, hanem a körömágyat sem kell többé kivágni, mert állandóan puhán tartja a bőrt. (H/K010/005/08

R.Gy. Szeged

Probléma: körömágynál lévő bőr növekedése

Heti két-három alkalommal használom a terméket. Két hét elteltével észrevettem, hogy a körömágynál lévő bőr, melyet a manikűrösök ki szoktak vágni, visszahúzódott. Körmeim formája szép lett, sokkal egészségesebbek, és fényesebbek. Arctisztítás után az arcomat is egy héten egyszer bekenem, nagyon meghálálja az arcbőröm is és kellemes érzés. (H/K010/006/08)

R.Gy. Szeged

Probléma: mosogató-és tisztítószerekre való érzékenység

Nagyon érzékeny a bőröm a tisztító- és a mosogató szerekre. Mivel nem szeretek kesztyűt használni, nagyon sokszor kiszáradt és foltos volt a kezem. Mióta kézápolót használom, védve van a kezem a vegyszerek káros hatásától, ugyanis a kézápoló egy védő réteget alkot a kezemen. Sokkal finomabb és bársonyosabb a bőröm. Két körömágyam be volt gyulladva.. a körömápoló két nap alatt megoldotta a problémát. (H/K010/007/08)

B.J. Algyő

Probléma: érdes, repedezett kéz, töredezett köröm

Nagyon érdes, repedezett körmeimre vásároltam a terméket. Nagyon meg vagyok elégedve, mert szép selymes a kézfejem, nem töredezik a körmöm és a körömágynál lévő elszarusodási folyamat is lelassult, mintha manikűrösnél jártam volna. (H/K010/008/08)

K.E. Hódmezővásárhely

Probléma: egyéb ragadós krémek

Puha, bársonyos lesz a kéz az ápoló használatával. A nap bármely szakaszában használható, hiszen nem ragad, és pillanatok alatt felszívódik. (H/K010/009/08)

P.K. Budapest

Probléma: igénybevett kéz

A háztartási munka során igénybevett kéz bőrének megfelelő ápolója. Rendszeres használatával megszűntek panaszaim. (H/K010/010/08)

L.E. Szeged

Probléma: kérges kéz, repedezett körmök

Száraz, kérges volt a kezem, körmeim repedezettek, szálkásak voltak. 3 kézápolóval történt kezelés után nagyon jó hatást értünk el, megszűnt a száraz, kérges érzet. (H/K010/011/08)

V.I. Szeged

Probléma: mosogatástól kiszáradt kéz, köröm

A kézápolót a munkatáruk javaslatára próbáltam ki, hiszen munkahelyemen sokat mosogatok és kiázik a kezem. A mosogató szerek is igen megviselték a kéz, köröm állapotát.
A krém használata óta javult a kezem állapota, örömmel használom, és alkalmazom a Bionet termékeket. (H/K010/012/08)

L.K. Szeged

Probléma: érdes, szálkás, repedezett kéz

A képápolót kipróbáltam, hogy valóban olyan jó-e, mint ahogyan hallottam. Nem csalódtam. Kellemes, sima lett a bőröm, megszűnt érdessége, szálkássága és repedezettsége is.
Mióta használom, nem szégyellem a kezem, sőt örülök, hogy selymes, sima a kézfogásom.
A termék használata előtt akármit csináltam, rögtön rossz volt a kezemre nézni. Szinte szégyelltem nő létemre, mert olyan csúnya volt, mint ami nincs ápolva, mintha elhanyagolt lenne.
Most már rendszeresen használom a krémet, és másoknak is jó szívvel ajánlom! (H/K010/013/08)

O.N. Mátészalka

Probléma: ekcéma, kézszárazság

Mivel hideg helyen dolgozom, mirelit termékekkel, valamint takarítok, amely vegyszerekkel történik, így foglalkozási ártalom nálam az ekcéma, kézszárazság. Az aktív balzsamot összekevertem a kézápoló krémmel, és hihetetlenül rövid idő alatt, mindössze 2 hét, már látványos javulás volt látható. Begyógyultak a repedések, már csak halványan látszanak, és a kezem sem szárad már ki. A kezem mostanra tökéletesen gyógyultak, számomra nélkülözhetetlenek a termékek. (H/K010/014/08)

P.F. Miskolc

Probléma: száraz kéz, kemény bőr, csúnya köröm

Kenem a krémmel hetente kétszer a körmömet, ami egyszer már levettek. A kezelés hatására már kezd múlni a zöld színe és köröm színe lenni, és kevésbé fáj.
A krémet ajánlottam bátyának is hogy próbálja ki, mert mindig nagyon száraz és durva a bőr a kezén. Kipróbálta, vagyis használja és már egy fokkal jobb a kezének a felülete. Puhább és a színe sem olyan vörös. (H/K010/015/08)

J.M. Budapest

Probléma: száraz kézfej

Naponta vegyszeres vízzel dolgozom az óvodában, ezért nagyon kiszárad a bőr a kezemen. Örülök, hogy egy Bionet munkatárs javaslatára megvásároltam ezt a kézápoló krémet, hiszen puha, bársonyos lett a bőr a kezemen. Ezen kívül a kézfejemen lévő májfoltok is elhalványodtak és eltűntek. (H/K010/016/08)

P.H.M. Budaörs

Probléma: száraz, ráncos kézfej

Gyorsan beszívódik, tényleg olyan érzés, mintha egy láthatatlan kesztyű lenne a kezemen. Jól ápolja a bőrt és sokáig tart a hatása. Ez valóban nem a ?79. kézkrém” a piacon, hanem a BIONET KÉZÁPOLÓ KRÉM! Köszönjük mindenkinek, aki közreműködött a kifejlesztésében és létrehozta számunkra. (H/K010/017/08)

Dr. Nemes Katalin

Probléma: kézápolás

A laboratóriumi munkák során, de a házimunkánál, mosogatásnál gyakran használok gumikesztyűt. Használata után is mindig kezet szoktam mosni és a kezem gyakran kiszáradt. Mióta a Kézápoló krémet használom, a kezemen lévő bőr sokkal lágyabb lett. Most már többször is előfordul, hogy nem veszek fel gumikesztyűt az otthoni munkákhoz, mert nem szárad ki a kezem bőre a Kézápoló krém rendszeres használatával.

Dr. Nemes Katalin

Probléma: kézápolás

Barátnőm férje gyakran tevékenykedik a konyhába és mielőtt a zöldségeket, hagymát tisztítja, mindig bekeni a kezét a Kézápoló krémmel, hogy ne lehessen érezni a kezén ? miután kijön a konyhából a főzés után ? a hagyma illatát.
Fedeles Lászlóné

Probléma: Ekcéma

Fodrász vagyok, tehát a munkám miatt napi rendszerességgel az átlagnál jóval több vegyianyag károsító hatásának van kitéve a kezem. A kézápoló rendszeres használata megakadályozza a bőr kiszáradását, az ekcéma kialakulását.
Szrimacz Attila

Probléma: kézápolás

Hagymapucolás előtt bekenem a kezemet a kézápolóval. A hagymaszag nem szívódik be a kézbőrbe, pedig régen még hosszú ideig lehetett érezni rajta. A kolléganőmnek is ajánlottam a kézápolót. Mindig ki volt repedezve a keze, mintha kifújta volna a szél. Már az első tubus után jelentős volt a javulás.

Kátai Anikó

Probléma: száraz, repedezett kéz
Egy üzletben dolgozom, és a kézbőröm nagyon száraz és repedezett volt. A Kézápoló védi a bőröm, olyan, mint egy “folyékony kesztyű”. Nagyon szép lett a kézbőröm, a körmöm pedig olyan erős, hogy azzal bontom föl a dobozokat.

Tamás Éva

Probléma: száraz kéz

Mivel pedikűrös és manikűrös vagyok, a manikűr után a Kézápolóval masszírozom be a kezet. Vendégeim csodálkozva kérdezik utána, hogy lehet az, hogy ők is rendszeresen kenik a kezüket kézápolóval, mégsem lesz ilyen tartósan puha, sima felületű a kezük. Elég nekik bemutatni a terméket, máris vásárolnak belőle.

Tamás Éva

Probléma: érzékeny kézbőr

Idősebb hölgyvendégem arról panaszkodott, hogy csak gumikesztyűben tud mosogatni, mert akármilyen mosogatószert használ, felmarja a kezét. Hiába keni be kézkrémmel utána a kezét nem elég, hogy nem használ semmit, ráadásul émelyítő illata is van mindegyiknek. Felajánlottam neki a Bionet kézkrémet az óta használja. Pár nap múlva felhívott, hogy kesztyű nélkül mosogat, sőt nagyon kellemes az illata is.

Körtvélyesiné Györgyi

Probléma: kézizzadás

Sokat és sokfélét próbáltam, de a Bionet Kézápoló krém jól felszívódik, és nem izzad tőle a kezem. Kényelmes, hogy pumpás az adagolója, így nem kell belőle nyomkodni.

Paulovich Jenőné

Probléma: száraz kéz

Az első Kézápoló krémet anyák napjára kaptam. Mindig száraz a kezem, ezért is örültem meg nagyon ennek az ajándéknak. Minden este bekenem vele a kezem. Kellemes az illata, könnyen beszívódik a bőrbe. Kerti munka előtt is mindig bekenem vele a kezem, mert tapasztaltam, hogy utána sokkal könnyebben le tudom mosni a szennyesődéseket. A kezem puha és nem repedezik.

Bála Jánosné

Probléma: száraz kéz, töredezett köröm

Nagyon érdes, repedezett kezemre és töredezett körmeimre vásároltam a kézápoló családot. Nagyon meg vagyok elégedve, mert szép selymes a kézfejem, nem töredezik a körmöm és a körömágynál lévő elszarusodott bőr, amit eddig levágtam szépen rendbejött, mintha manikűrösnél lettem volna.

Kovács Ernőné

Probléma: száraz kéz

Puha, bársonyos lesz a kéz. A nap bármely szakaszában használható, mert gyorsan beszívódik a bőrbe. Jótékony hatása már néhány használat után érezhető.
Hargitai Márta

Probléma: száraz kéz

Rendszeresen száraz a kezem, nagyon jó hatással van rá a krém. Puhítja a bőröm, pótolja a vizet benne. Nagyon tetszik, hogy sokáig érzem a hatását, és gyorsan beszívódik

Prücsök Judit

Probléma: repedezett kéz

Édesanyámnak fájdalmasan be volt repedezve a keze. 2 napos használat után megszűnt a fájdalom. A keze sokkal puhább lett és nem kell olyan gyakran krémeznie a kezét, mivel több kézmosás után is puha a keze.

Simon Anikó

Probléma: száraz kéz.

Névnapomra kaptam a Kézápolót. Nagyon jó, ilyet még nem tapasztaltam soha! Nagyon meg vagyok elégedve. A kezem bársonyosan puha és nem szárad ki.

Mayerné Kátai Anikó

Probléma: száraz, repedezett kéz

Márciusban vettem a Kéz és körömápolót, mivel boltban dolgozom a kezem, ki van téve minden káros hatásnak. Mindig nálam van a kézápoló, nagyon szeretem, mert egy filmréteget képez a bőrön és a víz hatására sem jön le, és nagyon jó az illata. A munkatársaim is nagyon kedvelik, főleg mikor kérem őket, hogy próbálják ki milyen a krém, most már ők is használják rendszeresen

Surányi Mihályné

Probléma: száraz kéz

Sokat mosogatok, mint háziasszony, ezért a kezeim a vegyszerektől mindig kiszáradnak és érdessé válnak. Erre a problémára vásároltam a Kézápoló krémet. Naponta egyszer használom teljes megelégedéssel. A krém nagyon jól felszívódik. Bársonyosabb a kézbőr és nagyon jó az illata. Nem szárad ki olyan könnyen a kezem és aránylag kevés kell belőle. Többféle kézkrémmel összehasonlítva és kipróbálva az Önök terméke nyerte el a tetszésemet.

Ács Imre

Probléma: száraz, repedezett kéz

A Kézápoló krém kiváló, védi kezünket a kiszáradástól, nagyon kellemes, bársonyos a kéz tőle. Főzéskor a szagokat le lehet mosni általa, a foghagyma, vöröshagyma szaga nem szívódik be a bőrbe. A földmunka sem hagy nyomot a kézen. Az illata többszöri kézmosás után is nagyon kellemes.

Kátainé Ibolya

Probléma: száraz, repedezett kéz

Olyan munkakörben dolgozom, hogy a kezem teljesen kirepedezett, szinte már a vér is kiserkent hajlítása közben. Szomszéd-asszonyom ajánlotta a krémet, és amit mondott róla hihetetlennek tűnt a számomra. Kipróbáltam, és azon a napon már nem repedezett tovább, kb. 1 hét pedig után teljesen rendbe jött a kezem! Azóta is rendszeres használója vagyok a Bionet termékeknek, és őszintén ajánlom másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?