Magnemax kapszula

A magnézium fontos ásványi anyag szervezetünk egészséges működése érdekében.

magnemax_kapszula200x200Izmaink és idegrendszerünk magnézium hiányában nem működik megfelelően és ez különösen igaz a szívizom esetében, mely az egyik legnagyobb magnézium “felhasználó”. Megfelelő magnézium ellátottság esetén sportolást követően nem lesz izomlázunk és csökkenni fog az izomgörcsök és az izomfáradtság kialakulásának veszélye is.

Erős testi munka, sportolás, továbbá hashajtók és vízhajtók szedése esetén fokozottabb magnéziumvesztés következik be, ez esetekben a pótlás különösen fontos.

A magnézium több, mint 30 enzim működését aktiválja, szerepe van a fehérjeszintézisben, továbbá befolyásolja a vérnyomást, a szív, az epe, a vese és az idegrendszer működését is. Fő magnézium források a zöld növényi részek, de a szükséges magnézium igény nem minden esetben biztosítható a normál táplálkozással, ezért rendszeres magnézium kiegészítés javasolt.

A MagneMax kapszula a magnéziumon kívül még több erős antioxidáns hatóanyagot (béta-karotin, E-vitamin, C-vitamin, cink) is tartalmaz, melyek a magnéziummal együtt fontos szerepet játszanak például a kalcium-anyagcserében, ezért a készítményt javasoljuk a Coral+CalciMax-al együtt szedni. A jelentős mennyiségű antioxidánsok a bőr alatti kötőszövetben felhalmozódnak és megvédik kültakarónkat az erős napsugárzás során képződő szabadgyökök kártételétől. Ily módon a készítmény napozás, szoláriumozás előtt hatékony “napernyőként” is használható.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • a szervezet megfelelő magnézium ellátásának biztosítása
  • nagyfokú izommunka és sportolás megemelkedett magnézium igényének biztosítása
  • a szívizom megfelő működésének elősegítése

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Ajánlott adagolás: Napi 2×1 kapszula bőséges folyadékkal, a reggeli és esti étkezés előtt!

ÖSSZETEVŐK

A javasolt napi adag
(2×1 kapszula) tartalmaz:
Megnevezés Mennyiség RDA%
Magnézium 300,0 mg 100
Cink 15,0 mg 100
Béta-karotin 4,8 mg 100
E-Vitamin 10,0 mg 100

Figyelem! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

A javasolt napi adagot ne lépjük túl!

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Magnemax Kapszulát

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

T. -né P. J. Kamut

A férjem régóta panaszkodott szívritmus zavarra.
Az orvosi vizsgálatok ( EKG, Szívultrahang) semilyen szervi elváltozást nem mutatott ki.
A magnemaxot kezdte el szedni és két hét után elmúltak a panaszai, sőt az éjszakai alvása is mélyebb és pihentetőbb lett.

K. J. -né Pécs

Az ismerősömnél 9,3-as cukorszintet mértek. Szedte a gyógyszereket de mellette a rézlepedőn feküdt napközben is. A magnemax kapszulát szedte 3×1 és a lúgos vizet 2 litert fogyasztott naponta. Ezt már hónapokon keresztül csinálja és az utolsó labor eredményénél a házi orvos is meg dicsérte mert 6,3 étkezés után 6,6 eredményt ért el. Ha így csökken, akkor a gyógyszerek szedését abba is hagyhatja – mondta a házi orvosa.

N.Sz. Hajdúszoboszló

Sajnos izgulós vagyok, de nem akartam egyből nyugtatókat szedni. Ezért kezdtem el a Magnemaxot szedni. Naponta egy szemet szedek általában, de ha este nem tudok valami miatt elaludni, beveszek még egyet. Így végig tudom aludni az éjszakát, pihenten ébredek!
Ráadásul úgymond “mellékhatásként” az izomgörcsök is megszűntek, melyek gyakran kínoztak éjjelenként. (H/B280/005/08)

S.J. -né Hajdúszoboszló

Régóta küszködöm éjszaka jelentkező izomgörcsökkel. Többféle krémet, tablettát kipróbáltam már, de kevés sikerrel. A Magnemax-ot is azért vettem, hogy segítsen ezen a fájdalmon. Esténként vettem be egy kapszulát. Néhány nap (4-5) elteltével a görcsök ritkán, v. egyáltalán nem jelentkeztek, éjszaka sokkal nyugodtabban aludtam. Azóta is szedem a Magnemaxot, esténként egyet. Az izom görcsök elmúltak és változatlanul jól alszom.
(H/B280/004/08)

N.I-né Hajdúszoboszló

A menyem ajánlotta nekem a Magnemax-ot, mert állandóan görcsölt a kezem, lábam. Fél éve szedem, naponta 2×1-et. A görcsök most már teljesen elmúltak, mivel már nem vagyok fiatal, nehéz volt a fájdalmat elviselni. Fájdalom nélkül minden sokkal könnyebb. (H/B280/001/08)

N.I-né Hajdúszoboszló

Fiam hörgőszűkülettel született. Amikor megfázik, a hörgők összeszűkülnek, és ilyenkor fullad. Kipróbáltuk egy ilyen alkalommal a kapszulát. A hörgők görcsei 2 nap múlva szépen elmúltak, gyógyszer szedése nélkül. (H/B280/002/08)

N.I. Hajdúszoboszló

A tavasz beköszöntével az arcomon nagy piros foltok jelentek meg. Mivel egész nap a szabadban dolgozom, és védekeznem kell a nap sugárzása ellen, ezért kezdtem el szedni a Magnemax-ot, napi 1db-ot.
Két hét eltelte után a piros foltok el kezdtek zsugorodni. Egy hónap után teljesen letisztult az arcom. Minden évben februárban el kezdem szedni és egészen szeptember végéig folytatom, így semmi panaszom nincs.

Vélemény, hozzászólás?