Termékrendelés a Bioexpress Webáruházban

 

Szállítás

Szállítási költségek a Magyar GLS futárszolgálat díjszabása szerint alakulnak, alap esetben és maximum 1400 Ft.
20.000 Ft értékű rendelés esetén a futárszolgálat díja csökkenhet, 40.000 Ft értékű rendelés esetén pedig a kiszállítás ingyenes!

Megrendelőlap

Kérjük, adja meg a kiválasztott termékek nevét, darabszámát, az Ön adatait a megrendelőlapon, majd kattintson a (Megrendelem) gombra.

Rendelését azonnal visszaigazoljuk email-ben, ahol véglegesítheti azt. Ezt követően küldjük Önnek a megrendelt termékeket.

Rendelési lehetőségek

Kérjük, a kiválasztott termékre a rendelését itt adja fel, kattintson erre a linkre: Bioexpress-Biyovis-Webáruház

Kedves Látogató!

Információ = Érték

Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! - ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a "Banán 5 pozitív hatása" kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! - Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

*Természetesen minden adatvédelmi, anti-spam szabálynak és törvénynek megfelelünk, az adatai biztonságban vannak nálunk, harmadik személyhez nem juthatnak.
*Leiratkozás: bármikor, egy kattintással, minden levél alján.
*A feliratkozáskor, a jelen törvényeknek megfelelően beleegyezését adja, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, illetve jogot szerez a nálunk igénybe vehető összes terápiának kedvezményét érvényesíteni.


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet