Nonimed nappali krém  75 ml

Fiatalodj, ne öregedj!

Az idő múlása, a káros külső hatások együttesen idézik elő az öregedési folyamatokat, a kozmetikai eredetű elváltozásokat, mint például a ráncosodás.

nappali-krem200x200A bőr simaságát, feszességét víztartalma határozza meg. A bőr vízmegkötő képességét természetes nedvesítő faktorok /NMF/ határozzák meg. Az oldott állapotban lévő collagén a bőr kötőszövetének mintegy 70%-át alkotja, kitűnően duzzad, kiváló vízvisszatartó képessége van.

Az idő múlása és a káros külső hatások eredményeképpen ezek a collagénszálak megkeményednek, elvesztik rugalmasságukat, vízmegkötő képességüket. A sejtközötti, úgynevezett kocsonyás állomány fő alkotórésze a nagy mennyiségű vizet megkötő hyaluronsav. Mennyiségének csökkenése hozzájárul a bőr állapotának látványos romlásához.

A NONIMED nappali krém széles körben gondoskodik arcunk bőrének ápolásáról. A noni gyümölcsének speciális kivonata kiemelkedően javítja a bőr vízháztartását, védi, nyugtatja az arc bőrét.

Ezt a folyamatot segíti a krémben lévő oldott collagén és hyaluronsav, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva megóvják illetve visszaállítják a bőr feszességét, rugalmasságát, csökkentik a ráncok mélységét.

A NONIMED nappali krémben lévő speciális Orvosi élesztő kivonat gondoskodik a bőr immunrendszerének stimulálásáról, a vitaminokkal együtt pedig a bőr öregedési folyamatait gyorsító szabad gyökök elleni védelemről.
Minden korosztály és bőrtípus mindennapi ápolószere.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • mindennapi bőrápolásra
  • zsírhiányos, mélyrétegi vízhiányos bőrre pakolásként, nappali krémként
  • idősebb korban heti 1-2 alkalommal “fiatalító” pakolásként

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Este a Nonimed Arctisztító tejjel megtisztított bőrre simító mozdulatokkal vigyük fel a Nappali krémet. Heti 1-2 alkalommal peelingezés után pakolásként is alkalmazhatjuk, ekkor vastagabb rétegben kenjük fel az arc és nyak bőrére, majd 15-20 perc letelte után nedves kézzel masszírozzuk át az arcunkat.
Használata során enyhe bőrpír és bizsergő érzés lehetséges, ami pár perc múlva megszűnik.

FŐ HATÓANYAGOK

Noni kivonat, Collagén, Hyaluronsav, Orvosi élesztő kivonata, A-, E- és C-vitamin, Jojoba – és Ligetszépeolaj, Shea vaj

Figyelem! A krém az idő múlásával sötétedhet a tégelyben, ez azonban hatását nem csökkenti.

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Nonimed Nappali Krémet

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Referenciák, felhasználói tapasztalatok
U.I kozmetikus

A nappali krém rendszeres használatával a férjem arbőre a borotválkozás után nem pirosodik ki, ha teljesen új pengével borotválkozik akkor is pillanatok alatt megnyugszik a bőr.
A lányom és én magam is a nappali krémet testápolóként használjuk; a felületi vizhiányos bőrnek, az érzékeny bőrnek is megfelelő védelmet ad.
kozmetikus ismerősöm is jó véleménnyel van:
“Igen jó tapasztalataim vannak a Bionet nappali krémmel kapcsolatban”
Cs.K.Zs. Budapest

Probléma: bőröregedésNagyon szeretem, kevés, fél borsószemnyi elég az arcomra. Jól felszívódik és nem zsíros tőle a bőröm. Folyamatosan használom 4 és fél éve és azt tapasztalom, hogy nem ?öregszem”, nem ráncosodok, nem foltosodok. Szóval szuper a termék! Köszönettel! (H/K082/001/08)

B.G. Budapest

Probléma: arcbőr szárazságaBármilyen krémet használtam eddig az arcomra, estére a bőröm mindig viszketett és húzódott. Mióta a nappali krémet használom, ezek a problémáim teljesen megszűntek, bársonyossá, feszessé vált a bőröm. Mióta munkatársuk javaslatára enyhén nedves bőrre viszem fel, a hatása még intenzívebb. Ami fontos még, hogy minimális mennyiség kell belőle ahhoz, hogy ezt a nagyszerű hatást el tudom érni. Már több mint egy hónapja használom rendszeresen és még mindig van a tégelyben. (H/K082/002/08)

V.Gy. Budapest

Probléma: ráncokA nappali krém kisimította ráncaimat, a szarkalábaim is visszahúzódtak. Igaz, hogy bőröm vegyes típusú, de a Bionet nappali krém megfelelően kezeli. (H/K082/003/08)

Sz.Gy. Budapest

Probléma: arcbőr öregedéseA nappali krémmel nagyon elégedett vagyok, a készítmény igazán csodálatos. Feszessé, bársonyossá vált arcbőröm. A szemem körüli kicsi ráncok is teljesen kisimultak. A reggeli szem körüli táskák, karikák bekenés után 2-3 percen belül teljesen megszűnnek. (H/K082/004/08)

R.B. Budapest

Probléma: vízhiányos bőrVízhiányos, száraz arcbőrömet a nappali krém állandó használata szépen rendbe hozta, ma már nincs szükségem kozmetikusra. (H/K082/005/08)

P.M. Hajdúszoboszló

Probléma: sebes arcbőrFiam sebes arca szépen rendbejött az aktív balzsamtól, de nem akarta rendszeresen azt használni, ezért vettem meg neki a Nonimed Nappali Krémet. Azóta borotválkozás után ezzel keni be az arcát. A bőre szép és egészséges. (H/K082/006/08)

K.A. Budapest

Probléma: vitaminhiányos arcbőrAlig vártam, hogy kipróbálhassam az új Nonimed arcápoló nappali krémet. Nagyon tetszik a csomagolása és az összetevők is nagyon biztatóak. Használata során a bőr kellemesen bizsereg, húzó hatást érzek. Nagyon kevés kell belőle, ezért hosszan tartó, és gazdaságos termék. Nagyon meg vagyok vele elégedve, hiszen használata óta bőröm tele van energiával és vitaminnal. A férjem is használja már a terméket. (H/K082/007/08)

T.É. Budapest

Probléma: kiszáradt bőr, fogyás utáni ráncosodásLefogytam 12 kilót. Igaz, hogy 4 hónap alatt, de az arcom olyan ráncos lett, hogy többen szóvá tették. Megvettem mindenféle csodaszert, de a ráncok maradtak. Mikor beléptem a Bionet-be, az első dolgom volt, hogy megvásároltam a Nonimed Nappali Krémet, hátha…esténként, sőt nappalra is a krémet használtam és 3 hét múlva nyomtalanul eltűntek a ráncok. Annyira, hogy több hölgyvendégem kérdezte, hogy milyen krémet használok, mert nekik is kellene.
Nyaraláskor napozás után délutánra kiszáradt az arcbőröm. Férjem szólt, hogy vagy ne napoztassam az arcom, vagy kenjem be valamivel, mert olyan öreg lett az arcbőröm. Természetesen a szemkörnyék ápolót elővettem és jól átmasszíroztam vele az arcom,, Az eredmény látványos volt, férjem is megjegyezte, hogy ?így mindjárt más”.
Amióta a nappali krémet használom, kozmetikusom is megjegyezte, hogy nem szív be annyi krémet a bőröm, mint előtte. (H/K082/008/08)

Sz.F. Debrecen

Probléma: száraz, vízhiányos, érzékeny és ráncosodó bőrreTapasztalatok: első alkalommal vizes bőrre annyit kentem, amennyit a bőr felszívott a nappali krémből, azután rendszeresen naponta normál mennyiséget használtam. Naponta együtt alkalmaztam a szemránckrémet és a nappali krémet, a szemránckrémet nem csak a szem környékére, hanem a szám köré is. Kb. 10 nap alatt a bőr vízháztartása beállt, a bőr minősége teljesen megváltozott. A ránc elleni krém használata során a mélyebb ráncok kisimultak, a szarkaláb ráncok nagy része pedig teljesen eltűnt. A szám teltebbé vált, és az érzékenység (bőrpír) teljesen megszűnt. (H/K082/009/08)

P.H.M. Budapest

Meg vagyok elégedve a Nonimed Nappali Krémmel, jól hidratálja a bőröm, még a kozmetikus barátnőm is megdicsérte a bőrömet, hogy ?szép vagyok”. Mondtam ezt bárki elérheti, ha a Bionet arcápoló családját használja. (H/K082/010/08)

Harsányi Gábor

Probléma: hámsérülés

A nonimed-et egy hónapja használom borotválkozás után – mintegy rendszeres nappali krémet! Az arcbőröm felszini mikropikkelyessége, amelyet csak én éreztem a tapintással, – teljesen eltünt! Egyenletes -számomra is feltűnően sima lettem! -és ami a legfontosabb, hogy új borotva használatakor sem sérül meg az arcbőröm, ami eddig sajnos nem volt elmondható, mert szinte minden alkalommal felsértettem magam, annyira száraz és érzékeny volt az arcom! Bármelyik aftershaw-nál MINŐSÉGIBB termék !

Dr. Vass Ilona

NONIMED KOZMETIKAI ARCÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

Minden hölgy tapasztalja, hogy a kor előre haladtával a fiziológiás élettani folyamatok, valamint a szervezetünket ért környezeti ártalmak következtében romlik a bőr állapota, és ha nem ápoljuk megfelelően, egyre fiatalabb korban jelennek meg az öregedés jelei.
Az egészséges fiatal bőr színe üde rózsaszín, tapintata sima, bársonyos, rugalmas, feszes.
Ha a környezeti ártalmak, elsősorban a napfény, UV-fény, valamint a levegőben lévő szennyező anyagok ellen nem védjük ezt az érzékeny felületet, már korán kialakulhatnak a ráncok, a bőr petyhüdtebbé válik, rugalmassága, feszessége csökken.

Bőrünk három rétegből áll:

Legfelül, a külvilággal közvetlenül érintkező hámréteg, melynek legfelső részét, a szaruréteget egymáshoz tetőcserép-szerűen illeszkedő hámsejtek alkotják, amelyek a hám legalsó sejtrétegéből keletkeznek és a bőrfelszín felé vándorolva alakulnak ki, majd észrevétlenül levállnak a felszínről. Ha a szaruréteg víztartalma 10 % alá esik vagy valamilyen kóros állapot áll fenn, korpádzó vagy lemezes hámlást látunk. A szarurétegnek saját vérellátása nincs. Felszínén normális körülmények között olyan lipid réteg található, amely részben a faggyúmirigyek váladékából, részben az elhalt hámsejtekből származik. Vegyhatása a verejték és a szabad zsírsavak hatására savanyú. Ezt nevezzük a bőr sav és zsírköpenyének, amely védelmet jelent a vegyi ártalmak ellen, és megakadályozza a felszínen a kórokozók elszaporodását.

A második, az irharéteg elsősorban kötőszöveti sejtekből, rostokból, érhálózatból, idegrostokból és idegvégződésekből, valamint mirigyekből és szőrtüszőkből áll. A bőr öregedése szempontjából legfontosabbak a rugalmas elasztikus rostok, illetve a kollagén rostok. A kor előre haladásával a rostok száma megfogyatkozik, elvesztik rugalmasságukat, feltöredeznek, a rostok között meglévő alapállományt kitöltő anyag mennyisége – melynek legnagyobb része kocsonyás hyaluronsav – csökken. Ennek következtében a bőr rugalmatlanabbá válik, turgora romlik.
A harmadik réteg a bőralja, elsősorban zsírszövetből és érhálózatból áll, a bőrt az alatta lévő szövetekhez kapcsolja. A lebenyekbe rendezett zsírsejteket kötőszövetből álló kötegek választják el, melyekben a bőr vérellátását biztosító erek és az idegek rostjai futnak.
Nem tartozik anatómiai értelemben szorosan a bőr rétegeihez, de az egészséges bőr működéséhez elengedhetetlenül szükséges a felszínen lévő lipidréteg, amely az elhalt szarusejtek anyagaiból, a faggyúmirigyek és a verejtékmirigyek váladékából tevődik össze. Vegyhatása a verejtékmirigyek és faggyúmirigyek váladékából származó szabad zsírsavaknak köszönhetően savas ? ezt nevezzük a bőr sav- és zsírköpenyének. Fontos feladata a bőr kórokozók elleni védelme, a barrier fenntartása, a megfelelő nedvességtartalom megőrzése és a bőr kiszáradásától való védelme.

A XX-XXI. században az emberi kapcsolatokban, az üzleti életben egyre inkább elvárás a jó megjelenés, amelyhez az ápolt, hibátlan bőr, a fiatalos ?összkép? is hozzátartozik. Ennek elérésére számtalan kozmetikai, kozmetológiai, plasztikai sebészeti eljárás áll rendelkezésünkre, de utóbbiakhoz akkor folyamodunk, amikor a kellemetlen beavatkozással nem járó kozmetikai módszerek már nem elegendőek.
A rendszeresen végzett kozmetikai kezelések jelentősen javítják bőrünk állapotát, különösen akkor, ha a kozmetikus a bőrtípusnak és a kornak megfelelő készítményeket használja.
A kozmetikai gyárakkal szemben felmerül az igény olyan hatóanyagok kifejlesztésére és alkalmazására, melyek az öregedés folyamatait lassítani, de legalább szinten tartani képesek, alkalmazásukkal a bőr üdének, tisztának, frissnek hat.

A NONIMED arcápoló termékcsalád hatóanyagai ezeket az igényeket igyekeznek kielégíteni.
Az arctisztító tej, a peeling, a szemkörnyék ápoló krém, valamint a nappali krém egyaránt tartalmazza a NONI (Morinda citrifolia) gyümölcsének kivonatát.
A NONI gyümölcs kivonatát elsősorban szájon át fogyasztható termékként ismerhettük meg. Kozmetikai alkalmazásával a fejlesztők a növény pozitív tulajdonságait az arcápolás, szépségápolás területén is szeretnék kihasználni.
A nonifa elsősorban Polinéziában, Tahitin, Malaysiában őshonos. Emberi szervezetre való hatását vizsgálva több kutatás megállapította, hogy antioxidáns, a szervezet számára káros szabadgyököket megkötő, a sejtek működését stimuláló, immunrendszer működését befolyásoló hatással bír. A bőrápolásban jól használható még bőrlágyító, a bőr hidratálását, vízháztartását javító hatása is.

A NONIMED arcápoló termékcsalád tagjai a nonifa gyümölcsének kivonatán kívül az egyes termékek jellegének megfelelő hatóanyagokkal kiegészítve készültek.

Az otthoni, mindennapi bőrápolás első lépése a bőr felszínének megtisztítása. Este a napközben rárakódott szennyeződéstől, az arcfesték, smink maradványaitól, reggel a bőrünkön képződött elhalt sejtektől, felesleges zsírtól kell arcunkat ?megszabadítani?. Különösen szükséges az alapos, nem csak tiszta vízzel történő tisztítás azoknál, akik szennyezett levegőjű városokban élnek, mivel a kipufogógáz melléktermékei, a koromszemcsék, stb. eltömik a bőr pórusait, gátolják a bőr természetes légzését, megakadályozzák, hogy a sejtek elegendő oxigénhez jussanak.
A jó arctisztító készítmény nem szárítja a bőrt, nem sérti, nem irritálja a bőrfelszínt.

A NONIMED arctisztító tej 97 %-ban természetes komponenseket, a noni gyümölcsének kivonatán kívül kókusz-tejet, narancsvirág-vizet, olíva olajat és glicerint tartalmaz. Ezek együttese tisztító, antioxidáns, puhító, bőrsimító, tonizáló, hidratáló hatású.

A bőr felszínének megújítását, a hatóanyagok könnyebb bejutását szolgálja, ha a bőr felszínérő nem csak a szennyeződéseket, felesleges zsiradékot távolítjuk el, hanem az elhalt hámsejteket is. Különösen fontos ez idősebb korban, amikor az elhalt hámsejtek száma több. Időről időre érdemes ennek érdekében bőrradírozást, ún. peelinget végezni, akár az egész testfelszínen is. A bőrradírok dörzsanyagai ideális esetben olyan anyagból készülnek, melyek kíméletes módon csak az elhalt sejteket távolítják el, ugyanakkor nem bántják az alatta lévő réteget, amelynek megújulását szeretnénk elérni. A NONIMED peeling olívamag őrleményt tartalmaz, melynek 60-200 mikron szemcsenagyságú részecskéi nem irritálják, nem sértik, karcolják a bőrt.

A bőr alapos tisztítása és peelingje után gondoskodnunk kell az arcbőr ápolásáról, a rugalmasság, simaság, feszesség fenntartásáról, a megfelelő hidratáltságról. A NONIMED nappali krém a noni gyümölcs kivonata mellett magas koncentrációban tartalmaz hyaluronsavat és collagént, melyek a bőr természetes hatóanyagai, és amelyek nagyban felelősek a rugalmasság, feszesség fenntartásáért. Szintén antioxidáns, a szabad gyökök képződését csökkentő hatású anyagok az E- és C-vitamin, valamint a bőrvédő, hámosító, tápláló A-vitamin, melyek a bőr felszínén lévő lipidréteg helyreállítását célzó jojobaolajjal, ligetszépe olajjal és egy Afrikából származó fa ?vajával? együtt a NONIMED nappali krém alkotóelemei. A bőr károsodott sejtjeinek elemeit a bőr Langerhans-sejtjei bekebelezik, és eltakarítják a bőrből. A Langerhans-sejtek tevékenységét stimulálja az arckrém speciális élesztőkivonata összetevője.

Az arc bőrének speciális területe a szemek környéke, amely érzékenyebb, vékonyabb, ráncosodásra hajlamosabb az egyéb bőrfelszínnél. Ezért ez a terület különleges ápolást, különleges hatóanyagokat igényel. Mivel itt jelennek meg először azok a vékony, majd egyre kifejezettebbé váló ráncok, melyektől minden nő szeretne megszabadulni, az ideális szemkörnyék ápoló krém a ráncok mélységét csökkenteni képes hatóanyagot tartalmaz. Ilyen hatóanyag a Hibiscus esculentis növény kivonata, melynek ránctalanító hatását klinikai tesztekkel bizonyították, és amelyet a NONIMED szemkörnyék ápoló krém hatékony mennyiségben tartalmaz. A noni gyümölcs antioxidáns hatású kivonata, az 5 %-ban jelen lévő collagén, a szójaprotein, az olíva, a jojoba és ligetszépe olaj, valamint a sejtek egészséges működéséhez energiát adó Q10 co-enzim gondoskodnak a szem környék érzékeny bőrének ápolásáról, lipid rétegének megtartásáról, szükség esetén helyreállításáról, a megfelelő hidratáltság fenntartásáról, üdeségének biztosításáról.

A NONIMED arcápoló termékcsalád mind a négy tagjának illatát allergénmentes illatanyag adja, a felhasznált alapanyagok nagy része természetes alapú.

Dr. Vass Ilona
Bőrgyógyász, kozmetológus

Vélemény, hozzászólás?