PUREX Phase 2 – Regeneráló csomag

A szervezet felturbózására 

A PUREX PHASE 1 tisztítókúra befejeztével szükséges szervezetünket ismét formába hozni

A visszafogott táplálkozás és a nagy mennyiségű folyadék bevitel, a káros salakanyagok eltávolítása mellett, más anyagokat is kiüríthet szervezetünkből, mely anyagokat vissza kell pótolni. purex_regeneralo_csomag

A PUREX PHASE 2. feltölti a szervezet vitamin- és ásványi anyag készletét, regenerálja a méregtelenítés után a kitisztult emésztőrendszert.
Használatával az immunrendszer stabilitása helyreáll, ellenálló képessége megnő. Segítségével számos olyan vitamint és ásványi anyagot juttathatunk a szervezetbe, amelyet a hétköznapi táplálkozás során nem tudunk bevinni vagy csak töredékét a szükséges mennyiségnek.

CSOMAG TARTALMA

– Multivita Plus kapszula (60 db)

– Regaflor tabletta (60 db)

– Multimin kapszula (60 db)

– PUREX PHASE 2 Tea (30 filter/doboz, a csomag 1 doboz teát tartalmaz)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A kúra ideje egy hónap, melyet megszakítás nélkül folyamatosan kell elvégezni. Legcélszerűbb a PUREX PHASE 1. kúra befejezése után közvetlenül elkezdeni. (A két program egymástól függetlenül is hatásos, de legeredményesebb egymás után.)

EGYÉB INFORMÁCIÓK

– a szervezet vitamin és ásványi anyag “raktárainak“ feltöltése – a bélcsatorna normál baktérium flórájának regenerálása

A PUREX PHASE 2 REGENERÁLÓ KÚRA TERMÉKEI KÜLÖN-KÜLÖN IS KAPHATÓAK!

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra


Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a PUREX Phase 2 csomagot

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Cs.L. Kecskemét

A Purex 2 csomagot a SPA méregtelenítés utáni vitaminpótlás céljából használtam. Elégedett vagyok, úgy érzem, visszatáplálja a szervezetemből kiürülő tápanyagokat.
A Purex 2 teakeveréket ittam, jó ízűnek tapasztaltam, nem kívántam hozzá adni édesítőt vagy bármilyen ízesítőt. Önmagában fogyasztva is kellemes italt ismertem meg.
(H/B331/001/08)

A.Á. Szeged

A Purex1 megjelenésekor azonnal kipróbáltam ezt a kiváló méregtelenítő termékcsomagot. A kúra sikeres volt, viszont tisztában voltam vele, hogy a vitaminokat és ásványi anyagokat pótolnom kell a szervezetemben. A Bionet erre is megoldást nyújtott a Purex2 termékcsomaggal. Már a kúra alkalmazásának 2. hetében éreztem, hogy erőnlétem, teljesítőképességem (mind a fizikai, mind a szellemi) javult, és az a javulás folyamatos volt. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hiszen megfigyeltem, hogy a terméknek köszönhetően a számomra kritikus influenzás, és légzőszervi megbetegedések elmaradtak, amiért nagyon hálás vagyok!
(H/B331/002/08)

K.É. Pécs

A Purex 1 és 2 programokat csináltam végig, és könnyebbnek érzem magam. A hasam is lement és a tisztítással 5kg-tól is megszabadultam. Köszönöm a Bionetnek!
(H/B331/003/08)

P.S. Kamut

Probléma: nőgyógyászati probléma

A férjem s jómagam közösen csináljuk végig a programot. A program hatására a férjemnek a térdizületi problémái kezdenek rendbe jönni, az emésztési gondjai helyreállnak s nálam a nőgyógyászati problémák megszúntek! (H/B331/005/08)

Vélemény, hozzászólás?