PUREX Phase 3 – Értisztító és ‘szíverősítő’ program

Vértisztító és szíverősítő program

A PUREX PHASE 3 kifejlesztésével a BIONET® még hatékonyabbá tette a korábban megkezdett PUREX programot.

Egy komplex méregtelenítő, regeneráló és szív- és érrendszer karbantartó programot ajánlunk, mely egészségünk megőrzését szolgálja. A vérerek kitisztítására, a szívműködés optimalizálására.purex_sziverosito_csomag

A PUREX PHASE 3 Program alkalmazásával normalizálhatjuk vérünk koleszterin- és triglicerid (vérzsír)-szintjét és eltávolíthatjuk az érfalakon található lerakódásokat („érelmeszesedés”) és olyan anyagokkal láthatjuk el szervezetünket, melyek egyik legfontosabb szervünk, szívünk működését javítják, illetve optimalizálják.

CSOMAG TARTALMA

– „ÚJ” FLOWNORM kapszula (90 db)

– LECITIN- KOMBI lágyzselatin kapszula (90 db)

– CORDIA Q-10 kapszula (30 db)

– O-MEGA-3 lágyzselatin kapszula (60 db)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A PUREX PHASE 3 Programot egy hónapon keresztül kell folytatni, normál esetben évente legalább 2 alkalommal (A PUREX PHASE 1-hez és PHASE 2-höz kapcsolva). Azoknál az embereknél, akiknél a koleszterin- és triglicerid-szint extrém eltéréseket mutat, a PUREX PHASE 3 Programot mindaddig folytassák, míg koleszterin és triglicerid laboratóriumi vizsgálati értékeik nem közelítenek a normál értékekhez.

Krónikus hiperkoleszterinémiás és hiperlipidémiás betegek a PUREX PHASE 3-at akár folyamatosan is használhatják, mindenféle káros mellékhatás veszélye nélkül.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A PUREX PHASE 3 Program alkalmazásával normalizálhatjuk vérünk koleszterin- és triglicerid (vérzsír)-szintjét – eltávolíthatjuk az érfalakon található lerakódásokat („érelmeszesedés”) – olyan anyagokkal láthatjuk el szervezetünket, melyek egyik legfontosabb szervünk, szívünk működését javítják, illetve optimalizálják.

A PUREX PHASE 3 VÉRTISZTÍTÓ ÉS „SZÍVERŐSÍTŐ” PROGRAM TERMÉKEI KÜLÖN-KÜLÖN IS KAPHATÓAK!

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra


Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a PUREX Phase 3 csomagot

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

B.M. Pécs

Probléma: szív- és érrendszeri betegségek megelőzése

Én nem szeretném megvárni, amikor már veszélyes lesz, ezért kezdtem el szedni a PUREX 3 csomagot.
Cordia Q10 a szívnek a kenőanyaga nagymértékben segíti a szív megfelelő működését. Megvédi a szívünket és egész szervezetünket a “szabad-gyökök” kártételétől. Lehet, hogy pillanatnyilag nem érzem a hatását, de hosszútávon nagyon jó szolgálatot tesz az egészségünknek.
Lecitin-kombi lágyzselatin kapszula – a búzacsíra olaj olyan természetes, esszenciális telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek szintén hozzájárulnak az ér- és keringési rendszer egészséges működéséhez, egészségének megőrzéséhez, emellett pedig hatékonyan csökkentik a vér káros koleszterin szintjét.
O-Mega-3 lágyzselatin kapszula a meglévő vérzsír szint csökkenését is el kívánjuk érni,. Akkor ún. Omega-3 zsírsavakat kell fogyasztanunk. A vér magas koleszterin és triglicerid szintjét szerettem volna csökkenteni és ez a készítmény is nagymértékben tudja segíteni a labor eredmény javulását.
Flownorm kapszula neve “normális áramlást” jelent. Fő hatóanyaga egy speciális szőlőmag kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz ún. polifenokat. Ezeknek a vegyületeknek hatására, az érfalra lerakódott káros anyagok feloldódnak, helyreáll az erek normális áteresztő képessége, csökken a vérnyomás, elmúlik a trombózis veszély.
A termékben még található L-aszkorbinsav és E-vitamin is, amely szintén erősíti ezt a hatást.
A kúra befejeztével visszamentem egy laborvizsgálatra, és a leletről eltűntek a “csillagjaim”. Köszönöm ennek a csodás készítménynek, hogy segít abban, hogy egészségesen élhessek.
(H/B335/07/08)
Dr. Cs.Gy. Budapest

Probléma: cukorbetegség

A Purex 3 terméket egy 47 éves betegem kapta, aki 2-es típusú cukorbetegségben és kevert típusú hyperlipidaemiában (zsíranyagcserezavarban) szenved. Laborleletei a következőképpen alakultak: összkoleszterin értéke 6,69mmol/l-ről 5,09mmol/l-re csökkent, az LDL-koleszterinérték az előző 4,5mmol/l helyett 3,77mmol/l lett, trigliceridérték 3,73 mmol/l helyett 2,11mmol/l.
Kedvezően alakult a vércukor érték, 9,5mmol/l-ről 8,7mmol/l értékre csökkent.
Tehát összességében az anyagcserehelyzet mindenképpen kedvezően alakult, mind a lipid értékek, mind vércukor tekintetében. A beteg kedvezőtlen mellékhatásról számolt be. Véleményem szerint a Purex 3 hasznos és hathatós megoldást jelenthet a zsíranyagcsere-zavarok kezelésében, melynek hatása hosszabb távú szedés mellett valószínűleg még kedvezőbb. (H/B335/001/08)

F.P. Veresegyháza

Probléma: gyenge teljesítőképesség

Az egy hónapos kúra befejezését követően teljesítőképességem javult, míg korábban a vonathoz futva kifulladtam, most lazán, erőlködés nélkül lefutok akár 1000 métert is gyors tempóban.
Egy vérvizsgálaton kiderült, hogy magas a GPT szintem. A termék használata hatására az érték a megismételt vérvétel alapján normalizálódott. (H/B335/002/08)

S.J. Hódmezővásárhely

Probléma: érfal erősítés, értisztítás

Vérvételen voltam 2008. 02. 27-én, amikor a HDL koleszterinem a minimum alatt volt, 1,33 a minimális 1,4 helyett.
Ezen kívül a lábaim sokat fájtak, mintha izomlázam lett volna. Az utóbbi időben apró erek elpattogtak a lábszáramon. Háromféle gyógyszert szedtem a szívemre.
2008. február 27-én elkezdtem szedni a Purex 3-at, kb. 2 hét múlva a lábfájásom múlni kezdett, ma már egyáltalán nem fáj. A lábszáramon lévő kék foltok, melyek kis erek elpattogásától keletkeztek, már csak nagyon halványan látszanak.
A szívgyógyszereket 3 hét után kezdtem elhagyni, először fél szemeket szedtem, ma a háromból egy fajtát szedek csak naponta egyszer. Újabb vérvételen voltam
2008. 04. 16-án, amikor a HDL koleszterinem 1, 33-ról 1, 5-re emelkedett.
Köszönöm a Bionetnek, hogy rendelkezésemre bocsátotta ezeket a csodálatos termékeket. (H/B335/003/08)
D.F. Nagyigmánd

4 dolgot tudok a Purex 3 használata után elmondani:
– megszűnt a fogérzékenységem
– jobb a hangulatom
– jobb az étvágyam
– jobb az erőnlétem! (H/B335/04/08)
D.Z. Mezőhegyes

Probléma: magas koleszterin

A termék megvásárlása előtt voltam laborvizsgálaton, ahol megállapítást nyert, hogy a koleszterin szintem 1 egésszel magasabb a megengedettnél. Fáradékony voltam, nehezen indultak a napjaim, a vérnyomásom is magas volt egy kicsit!
Egy hónap elteltével a közérzetem kiváló lett, a vérnyomásom stabilizálódott, a koleszterinem 9 tizeddel csökkent. Köszönöm a Bionet-nek! (H/B335/05/08)

P.T. Békéscsaba

Cél: méregtelenítés

A saját egészségem érdekében kezdtem el, és nagyon jó tapasztalattal mondhatom, hogy méregtelenít és megfiatalít. Rugalmassá tett, a visszereket kitakarította, és a nyirokrendszert felélénkítette (ezt bizsergés formájában éreztem, ahogy újból átjárja a hajszálereket a vér, az élet! Köszönöm! (H/B335/06/08)

Vélemény, hozzászólás?