HERBA GOLD – Dentomed Szájvíz 100ml

Speciális gyógynövény-komplexszel, C-vitaminnal

dentomed_szajviz_herba_gold-200x200A szájüreg nyálkahártyáját, a fogínyt védő, ápoló, antibakteriális, antiszeptikus, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatóanyagokat, többek között mirrha és centella asiatica kivonatát tartalmazza.

Használata felerősíti a foggél biztosította hatásokat, befejezi a szájüreg és fogak tisztítását.

Intenzív antibakteriális hatást fejt ki, segít eltávolítani az esetleg megmaradt lepedéket a fogak közül és a nyelvről.

Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt toroköblögetőként alkalmazván enyhíti, illetve megelőzheti a megfázás vagy fertőzés okozta kisebb torokbántalmakat.

Alkohol tartalmú készítmény.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

  • fogmosás után
  • napközben bármikor a száj frissítésére
  • influenzás időszakban a szájüreg egészségének megtartása érdekében
  • protézis okozta kellemetlen tünetek enyhítésére

HASZNÁLATI UTASÍTÁS 

Víz és Szájvíz 1: 1 arányú keverékével a szájüreget alaposan ki kell öblíteni.
Ha szükséges, a művelet naponta többször is megismételhető.

ÖSSZETEVŐK

árnika-, kakukkfű-, mirha-, Centella asiatica kivonat, C-vitamin

Fogyasztói árakhoz és megrendeléshez kattintson ide!

Vissza a főoldalra 

Referenciák, felhasználói tapasztalatok

Vásárlóink ezeken a területeken sikeresen alkalmazták a Herba Gold Szájvizet

Érdemes olvasni, könnyen előfordulhat, hogy talál az Önéhez nagyon hasonló jellegű körülményeket a termék alkalmazására

Felhasználói tapasztalatok:
M.Z. Hajdúszoboszló

Probléma: ínygyulladás, gyomorégés

Nagyon sokszor begyulladt az ínyem. A fogorvos általában szíjvizes öblögetést ajánl. A baj az, hogy a bolti szájvizek ízét nem szeretem. Ráadásul minden igyekezetem ellenére mindig nyelek belőle egy kicsit, ami után mindig rosszul érzem magam. Munkatársuk ajánlata nagyon meglepett, szinte hihetetlen volt számomra, hogy lenyelhetem, úgy hogy még jót is teszek a gyomromnak.
A szájvíz íze kellemesen mentolos, jó tőle a leheletem,. Öblögetésnél szinte érzem, ahogy húzódik össze az ínyem, csökken a gyulladás.
Kipróbáltam a szájvizet gyomorégésnél is. Egy dl vízbe tettem kb. 10 cseppet és megittam. Öt perc sem telt el, megszűnt az égés, eltűnt a fájdalom.
(H/K052/004/08)

Sz.G. Szeged

A gyermekem fogorvoshoz került, több fogát kellett kezelni. Mivel az egyik fogát gyökér kezelték, az orvos nem tartotta szükségesnek, hogy mindig lezárja a kezelendő fogat, de így nagyon érzékeny volt hidegre, melegre egyaránt.
Az orvos a gyerek kérésére a Bionet szájvizet ajánlotta a gyulladás csökkentésére és a nyitott fog tisztítására egyaránt. Mikor hazajött kérte, hogy adjak neki szájvizet, mert az orvos ezt ajánlotta. Valóban az egész kezelést fájdalommentesen élte meg, sőt az óta is rendszeresen használja, mert már meggyőződött, hogy nem csak a fogfájásra, hanem a megelőzésre is és az emésztését is rendbe hozta a szájvíz használata. (H/K052/001/08)

Sz.J. Mihálytelek

Probléma: protézis által okozott feltörések szájüregben

Mióta a Bionet Szájvizet használom, a számban lévő feltörések és sebek eltűntek, amit a protézis okozott. (H/K052/002/08)

Cs.L. Kecskemét

Probléma: érzékeny torok

Óvónőként dolgozom, ezért igen sok betegség elérhet a gyerekektől. Ha elkezd a torkom kaparni, iszom egy kis vizet 5-6 csepp szájvízzel, s a kaparás elmúlik. A Bionet teába keverve egy igen kellemes ízű italt kapunk.
A főnököm anyósa évek óta küszködött, egy, a nyelőcsövében lévő tályoggal. Évek óta orvostól orvosig jártak vele… kipróbálta a szájvizet – elmúlt a tályog. (H/K052/003/08)

P.G. Győr

Köhögés, torokfájás

A változékony őszi időben egy kissé megfáztam, köhögtem, 37,9C volt a hőmérsékletem és rosszul éreztem magam. Sőt a torkom is egyre inkább fájt!
Napi 3×1 C500-at szedtem, szájvízzel gargalizáltam, amit le is nyeltem, a balzsamot kentem a nyakamra, homlokomra, orromba. Annyi lúgos vizet ittam, amennyit csak bírtam, kb. 3 litert. Azt lehet mondani, hogy 2 nap alatt elmúltak panaszaim.”

Kovács Ferencné

Probléma: Fogínysorvadás
Évek óta használom a foggélt és a szájvizet. Az ínysorvadásom megállt, sőt helyenként a nyoma sem látszik.

Kovács Ferencné

Probléma: emésztési problémák

A szájvíz az emésztésre is jól hat: kb. 10-15 csepp a puffadtságot, illetve a túltelítettség érzetét megszünteti.

Dr. Nemes Katalin

Probléma: rekedtség

Ha bármikor hosszabb előadást tartok, nem indulok el szájvíz nélkül. A szünetekben egy fél pohárnyi vízbe belecseppentek 5-6 cseppet és megiszom. Így nem megy el a hangom 3-4 óra előadás után sem.

Dr. Nemes Katalin

Probléma: pattanásos bőr

Egyik barátnőm kislányának pattanásos bőrét rendszeresen a szájvízzel szokta áttörülni és éjszakára a foggéllel keni be a pattanásait. Kb. egy hetes használattal szépen letisztultak a pattanásai és örült, hogy nem kellett kozmetikushoz mennie, ahol mindig szenvedett a sok-sok nyomkodástól.

Fedeles Lászlóné

Szájvizet használom gyomorsav túltermelődés miatti gyomorégés csökkentésére.

Vélemény, hozzászólás?