BioXline Fractal

A BioX line™ FRACTAL -biorezonanciás készülék

-32 programcsomagja a leggyakrabban előforduló, energiarendszerünket érő teljesen igénybe vevő kóros állapotok kiegyen súlyozását segíti.

bioexpress-bioxline_fractalAz orvosi ellátást nem pótolja, de mind megelőző céllal, mind pedig terápiásan alkalmazva segíti a szervezetet öngyógyító mechanizmusainak optimális működtetésében.

Ez a biorezonanciás wellness készülék rendkívül sokoldalúan használható akár otthon az öngyógyításban, akár az orvosi, vagy a természetgyógyászati rendelőkben. Rendkívül egyszerű kezelhetősége miatt nem kíván a felhasználótól sem elméleti, sem más milyen felkészültséget. A külső gerjesztett elektromágneses teret használó, rendelkezésre álló 32 program közül bárki, bármelyiket alkalmazhatja az igényének megfelelően. A mellékelt leírásból könnyedén megérthető, hogy milyen panasz esetén melyik kerüljön alkalmazásra. Ezeket a Hippocampus Intézet szakemberei a legkörültekintőbben úgy állították össze, hogy a leggyakrabban előforduló betegségek öngyógyításában jelentsenek segítséget.

bioxline_fractal_keszulekA BioXline Fractal programjait itt tudja megtekinteni: >Fractal-programok<

A kezelés során az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • a kezelés intenzitása (alacsony, magas)
  • a hullámmozgás iránya (fel a lábtól a fej irányába, le a fejtől a láb irányába és mind két irányban oda – vissza

A kezelés során általában nincs különösebb fizikai érzet, bár a szenzibilisebb emberek (főleg a nők) gyakran számolnak be enyhe, kellemes bizsergésekről, melegedésekről a kezelt terület vonatkozásában. Multifunkcionális kivitele következtében ágyban, vagy fotelben, munka közben is használható. Ágyhoz kötött beteg esetében rendkívül előnyös, hiszen a kezelés miatt nem kell mozgatni.

Az olyan krónikus betegségekben szenvedők, mint pl. a cukorbetegség, szklerózis multiplex, pszoriázis, stb. akár egész életükben hasznosíthatják nemcsak a saját maguk, hanem a családtagjaik számára is.

Az allergiások és allergiás megbetegedésben szenvedők a biorezonancia készülék segítségével felkészülhetnek az allergiamentes időszakban az immunrendszerük erősítésével az allergiaszezonra, így teljesen panaszmentesen átvészelhetik a nehéz időszakokat.

Összességében megállapítható, hogy ezzel a sokoldalú biorezonanciás és mágnesterápiás segédeszközzel az egész család, legtöbb betegségére van segítség, amely remekül illeszkedik más terápiás eljárásokhoz (alternatív, gyógyszeres, stb.) anélkül, hogy azok hatását zavarná.

A fentiek elolvasásával Ön már nagy valószínűséggel tudja, hogy a BioX line Fractal készülék megfelel-e az elképzeléseinek, igényeinek.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!


*A BioX line™ Fractal egy biorezonanciás wellness készülék, nem orvosi berendezés. A szervezet komfortérzetét elősegítő, a gyógykezeléseket kiegészítő, de semmiképp nem helyettesítő eszköz. Amennyiben orvosi kezelés alatt áll vagy gyógyszert szed, a használatot illetően kérje orvosa, vagy természetgyógyásza tanácsát.