C.U.R.E. Basic

A C.U.R.E. Basic, 2016-os állapotfelmérő biorezonanciás készülék

...az egyszerűt ötvözi a profival, az olcsót, az értékessel

A korábbi nevén NLS 3D és Spirit 3D-ként ismert állapotfelmérő továbbfejlesztett változata. Használata egyszerű, nem kell hozzá nagy tudású szakember

Ugyanazon biorezonanciás elven működik, mint állapotfelmérő társai, tehát a szervezet bizonyos részeit célzottan egy biorezonanciás jellel eléri, majd az onnan visszakapott válaszreakciót értelmezhető adatokként jeleníti meg nekünk a képernyőn.

Ezekből az adatokból pedig le tudjuk vonni a következtetéseket a szervezet állapotára vonatkozóan, tehát: alulműködés bizonyos területeken, túlműködés egyes szerveknél.

FIGYELEM!

A biorezonanciás állapotfelmérő gép nem orvosi berendezés, semmiképp sem helyettesíti vagy ad diagnózist.

A Spirit Survey egy átalakított fejhallgatót használ, nem kell elektródákat kötni a kézre - lábra - hasra a működéséhez.

Egy állapotfelmérést lehet specifikusan, csak bizonyos szervrendszerekre, a test bizonyos területein végezni, vagy lehet használni teljes testscant, ami az összes létező testi funkciót megvizsgálja, majd az eredményeket táblázat, grafikon, testtérkép formájában megjeleníti.

Ha egy felmérést elvégeztünk az adott területen, lehetőségünk van frekvenciaterápiát használni, amit ez a készülék szintén tud. Azaz: az alul - túlműködések egyes részeken kezelve lesznek, normalizálódhatnak.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!