C.U.R.E. Professional

A C.U.R.E. Professional, az egyik legújabb fejlesztésű biorezonanciás állapotfelmérő készülék

Előző nevén Spirit 8D, multifunkciós gép, megfizethető áron

A Spirit Survey-hez, CURE Basic-hez hasonlóan szintén átalakított fejhallgatóval működik, nem elektródákkal.

A CURE Professional segítségével a szervezetben mért EM eltérések alapján pontosan meghatározható a jövőben kialakuló kórkép még a tünetek megjelenése előtt. Így konkrét lépéseket tehetünk, hogy a szervezet egyensúlyi állapotát helyreállítsuk, fenntartsuk, megelőzve a betegség kialakulását.

Ezzel a módszerrel minden krónikus betegség háttere pontosítható.

  • A CURE Professional közel 7000 féle elektromosan rögzített mintázatot tartalmaz (néhány perc alatt ennyi kérdésre ad választ a szervezet), ezért sokrétűen célzott tesztelést tudunk végezni.
  • Segítségével meghatározható, hogy adott funkcióban normál, alul vagy fokozott működésről van-e szó. A szervezet válaszadó képességének mérésével információkat kapunk, hogy van-e még energiája az egészséget fenntartó alkalmazkodáshoz, adaptációhoz.
  • Vizsgálhatjuk külön a szerveket (vese, máj, lép, stb.), a tápanyagok (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, stb.) szervezeti telítettségét vagy hiányát, hormonokat, enzimek működését, környezeti és életvitelből származó káros hatásokat.
  • Meghatározhatjuk, hogy mivel hozható helyre a károsodott működés: homeopatikum, gyógyszer, tápanyagok, hormonok, stb.
  • Lehetőség van a csakrák kiegyensúlyozására, kezelhetjük az akupunktúrás pontokat.
  • Képet kaphatunk a test meridián rendszerének energetikai állapotáról, a tudatalattiban működő, meghatározó, lényegi érzelmekről.

A CURE Professional készülék képes frekvenciaterápiát adni és egy programozó tégellyel homeopátiás szert is tudunk vele készíteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztos vagyok benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!