Lenyo Mobil

-Az orvosi ellátást nem pótolja, de megelőző céllal, terápiásan alkalmazva segítheti a szervezet mechanizmusainak optimális működtetését-

A LenyoTM Mobil készülék

A LenyoTM készülékek rugalmas felhasználhatóságukkal tűnnek ki: a rendelői alkalmazás mellett otthoni, munkahelyi, rekreáció alatti használhatóságuk hozzásegíti a mindenkori felhasználót szövetei regulációs folyamatainak egyszerű és biztonságos stimulálásához.

bioexpress-lenyo_mobil_biorezonancia_k-300x207A LenyoTM készülékcsalád több célú felhasználást tesz lehetővé. A LenyoTM készülékek komplex otthoni kezeléseket is lehetővé tesznek a különböző mindennapi problémák esetében éppúgy, mint adott betegségek rendszeres megelőző vagy terápiás kezelésében.

A készülékek 96 programcsomaggal rendelkeznek, amelyeket mindegyik képes futtatni, a teljes szervezet valamennyi szervrendszerét és sejttípusát képesek stimulálni, ezáltal a megfelelő, egészséges sejtműködést helyreállítani. A programokat itt találja, kattintson ide.

A LenyoTM Mobil hordozható kivitelű, mindennapos személyi használatra kialakított készülék

Vigyük magunkkal az egészséget, a harmonikus életteret!

Ebben a rövid cikkben Ön alapvetően a LenyoTM Mobil készüléket ismerheti meg.

  • -Segíthet életünk minőségének javításában, napi problémáink kezelésében.
  • -Tárgyalások, vizsgák alkalmával oldhatja a stresszt.
  • -Üzleti vacsorán, nagy családi ebédeken segítheti az emésztést.
  • -Sportolás, túrázás közben erősítheti a csontrendszert.
  • -Hirtelen időjárás-változáskor semlegesítheti a frontérzékenységet.
  • -Hosszú utazások alatt segíthet megőrizni a frissességet.

bioexpress-lenyo-mobil-2-250x168Utazáshoz, tárgyalások alkalmával, mindennapi életünk könnyebbé és stresszmentesebbé tételéhez használhatjuk a LenyoTM Mobil készüléket.
Kis méretűek, akkumulátorral vagy elemmel működtethetőek. A Mobil készülékek a 96 LUX program közül bármely 4 programot képesek egyszerre eltárolni.

A programok kétféle képpen tölthetők a LenyoTM Mobil készülékre. Vagy úgy, hogy

  1. Ön rendelkezik egy LenyoTM Lux készülékkel és abból tölti le
  2. vagy CD-n (pendrive-on) adunk hozzá egy szoftvert -amely tartalmazza a programokat- valamint egy letöltőkábelt, és számítógépről tölti le.

A LenyoTM Mobil készülék nagyon egyszerű kezelhetősége miatt nem kíván a felhasználótól sem elméleti, sem másmilyen felkészültséget.

Ez a biorezonanciás wellness készülék rendkívül sokoldalúan használható a fizikai közérzet javításban és minden olyan esetben, amikor a LenyoTM Lux viszonylagos helyhez kötöttsége miatt éppen nem alkalmazható, akár sétálva, vagy munka közben, akár otthon, az utcán zsebben, egyszóval: bárhol, bármikor. A külső gerjesztett elektromágneses teret használó, rendelkezésre álló 96 program közül bármelyik négyet bárki használhatja az igényének megfelelően. A mellékelt leírásból könnyedén megérthető, hogy milyen panasz esetén melyik kerüljön alkalmazásra.Elegendő kiválasztani azt a négyet, amelyikre Önnek éppen szüksége van, és máris könnyedén letöltheti a hozzá tartozó programról, vagy egy LenyoTM Lux készülékről elektronikus úton. Természetesen ezt a négyet Ön annyiszor változtathatja, ahányszor csak akarja, és bármikor bármelyikre kicserélheti.

A kezelés, a programok futtatása során általában nincs különösebb fizikai érzet, bár a szenzibilisebb emberek számolnak be enyhe, kellemes bizsergésekről, melegedésekről a kezelt terület vonatkozásában.

bioexpress-lenyo-mobil-3-270x181Kisméretű, hordozható kivitele következtében az elfoglalt emberek is (menedzserek, üzletemberek) a LenyoTM Mobil készüléket kiválóan használhatják akár munka közben is, hiszen egyszerűen zsebben hordható. Diszkrét - a működését jelző hangjelzés kikapcsolható - tehát a napi tevékenység (pl. tárgyalás közben) közben sem zavaró.

Otthonápolásban is jól alkalmazható, mert ágyhoz kötött beteg esetében házhoz vihető és a beteget a kezelés miatt nem kell mozgatni. A cukorbetegség, szklerózis multiplex, pszoriázis, stb. problémákkal küzdők, akár egész életükben hasznosíthatják nemcsak a saját maguk, hanem a család-tagjaik számára is.

Az allergiások a készülék segítségével például felkészülhetnek az allergiamentes időszakban az immunrendszerük erősítésével az allergiaszezonra, így teljesen panaszmentesen átvészelhetik a nehéz időszakokat.
Összességében megállapítható, hogy ezzel a sokoldalú segédeszközzel az egész család, szinte bármilyen funkciós zavarára van segítség, amely remekül illeszkedik más terápiás eljárásokhoz (alternatív, gyógyszeres, stb.) anélkül, hogy azok hatását zavarná.

Kérem, nézze meg, milyen programokkal segíthet Önnek egy LenyoTM Mobil készülék.
Részletek nyomtatható formában itt >>>

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek Árlistájának eléréséhez kérem, kattintson ide: >Bioexpress Árlista Oldal<

Online megrendelés: >Bioexpress-Biorezonancia-Megrendelőlap<

Amennyiben további kérdése merülne fel kérem, keressen minket bizalommal

Biztos vagyok benne, hogy információink Önt is segítik a BRT (biorezonancia terápiák) és a készülékek megismerésében, Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.