L.I.F.E. System

L.I.F.E. SystemTM...

...Biofeedback monitorozó készülék. egyedülállóan személyre szabott terápiás alternatívák a páciens aktuális állapotának megfelelően.

Sejtszintű biorezonanciás állapotfelmérő készülék

FIGYELEM! Fontos! A BRT (biorezonancia terápia) készülékeket bárki megvásárolhatja és alkalmazhatja. A vásárlás a L.I.F.E. System esetében három napos tanfolyamhoz kötött, ahol a felhasználó megismeri az alapvető gyakorlati és elméleti alkalmazását (vásárláskor ingyenes). Ezt követően is folyamatosan biztosítunk oktatásokat a készüléket használók számára.

bioexpress-biorezonancia-life-1LIFE SYSTEM készülék A L.I.F.E. System egy rendkívül összetett feladatok ellátására alkalmas, igazi sokoldalú csúcskészülék, amely ötvözi az elektronikai és méréstechnikai technikát a biofizikával és a holisztikus gondolkodással, hiszen a mérési eredmények között éppen úgy megtalálhatjuk a fizikai testre vonatkozókat, mint az érzelmeket és a tudatalattiban munkálkodó gondolatokat.

A biofizika napjainkban, a méréstechnikával szoros együttműködésben már régen behatolt a molekuláris anyagi szerkezetbe. Mivel azonban a csak materiális szemléletű tudományosság a nyolcvanas évek közepe óta teljesen elavult (Stonier híres információs elmélete nyomán), ezért ma már nem számít annyira szentségtörésnek az, amit a természetgyógyászat évezredek óta hirdet: az ember a test - lélek - szellem szétválaszthatatlan egysége!

Ennek a holisztikus szemléletnek a gyakorlatban alkalmazott bizonyítéka a L.I.F.E. System.

Az angol 'life' szó jelentése: élet, élő. Itt azonban egy ún. mozaikszó van, amelynek jelentése: 'Living Information Forms Energy' - az élő információ alakítja (formálja) az energiát.

Ez a mérés-technikai rendszer hatalmas ugrás a diagnosztikában, korszakos áttörés az emberi életfolyamatok megismerésében.

bioexpress-life-2-300x200A készülék öt elektróda (két csukló, két boka és egy fejpánt) és egy beépített skalár antenna segítségével sejtszintű információt ad az élő (emberi) szervezetről, rendkívül rövid idő alatt. A mérés közel 7000 bioinformációt eredményez és 6-10 perc alatt 39 fő csoportra osztva egy normalizált skálán megjeleníti. A hozzáértő számára már ezek is sokat elmondanak, de a készülék arra is képes, hogy ezek közül bármelyik adatot kiválasztva a szervezet dinamikus tartalékenergiáját is felmérje. Ezért ezt a mérés Funkcionális Elektrodinamikus Tesztelés-nek is nevezik (FEDT). Ráadásul ez az élő szervezet (in vivo) adaptációs reakcióját mutatja, teljesen szelíd (non-invazív) módon.

A vizsgált személy nem érez sem fájdalmat, sem melegedést, a vizsgálat nem okoz izomreakciót - teljesen fájdalommentes! Az alapmérésen kívül a készülék még kb. három tucat mérésre és szelektív biorezonanciás kezelésre alkalmas. Felvilágosítást lehet nyerni az alkalmazott terápiás (mindjárt kezelni is lehet, bár a készüléket elsősorban állapotfelmérésre fejlesztették ki), és segít a különböző készítmények (homeopatikus, fitoterápiás, táplálék kiegészítő, mindennemű anyagok stb.) tesztelésében, kiválasztásában.

A mérési eredmények értékelése. A terapeutának kellő felkészültséggel kell rendelkeznie mind a fizikai síkon megjelenő tünetekből levonható következtetésekkel (anatómiai, élettani és kórtani ismeretek) mind pedig a lelki és szellemi síkon meglévő összefüggésekkel (analógiás gondolkodás).

A legfontosabb, hogy megtaláljuk a sokszor rendkívül komplex betegségrendszer kiváltó okát és felfűzzük arra a logikai láncra, amely a jelenlegi állapothoz törvényszerűen elvezetett. A biorezonanciás állapotfelmérés eredményeinek értékelése attól függ, hogy a kiértékelő személy milyen gondolkodásmódot alkalmaz. LIFE állapotfelmérés
Az oktatási rendszerek és tankönyvek feladata nem az, hogy megjelöljék, mi a jó és mi a rossz, hanem az, hogy megtanítsanak az inspiratív gondolkodásra, és megjelöljék, hogy hol van egy diagnoszta kompetencia határa! Keresni kell egy közös nyelvet, egy közös nevezőt és ez a biofizika! Ennek segítségével megtalálható a kapcsolat a szellemi és a materiális világ között. Mérhetővé válnak olyan dolgok, aminek kapcsolódásáról csak a legérzékenyebb mérőműszer - az ember - tud számot adni.

bioexpress-life-1-200x300Mi a biorezonanciás állapotfelmérés és az orvosi diagnosztika közötti különbség?

A biorezonanciás állapotfelmérés azt állapítja meg, hogy a méréskor éppen mire van szüksége a szervezetnek. Amennyiben ennek a rendkívül lényeges elemnek a birtokában vagyunk, akkor már csak azt kell meghatározni, hogy milyen segítséget adjunk ahhoz, hogy az egyensúlyi állapotba minél rövidebb idő alatt visszatérhessen.

A nyugati orvoslás diagnosztikai gyakorlata azt vizsgálja, hogy a mérhető fizikai paraméterek mennyire különböznek, az ún. 'átlagértékektől'. A szervezet reagálásával az orvosi diagnosztika nem foglalkozik.

A L.I.F.E. System elsősorban állapotfelmérésre, terapeutáknak javasolt

L.I.F.E. SYSTEMTM = Közös nyelv a bioinformatikai orvoslásban

Eredményes tesztelés akár már a tünetek megjelenése előtt!
Egyedülállóan személyre szabott terápiás alternatívák a páciens aktuális állapotának megfelelően

bioexpress-life-3-300x217A következő terápiák kiegészítésére a sok közül:

 • orvosi
 • pszichológiai
 • akupunktúrás
 • homeopátia
 • kineziológiai
 • természetgyógyászati
 • fogászati
 • kozmetikai
 • orthomolekuláris
 • állatorvosi, stb.
 • Állapotfelmérés és kezelés egy készülékben.
 • Az aktuális lépés a prevencióban

A fentiek elolvasásával Ön már nagy valószínűséggel tudja, hogy a L.I.F.E. System készülék megfelel-e elképzeléseinek, igényeinek. Amennyiben további kérdése merülne fel kérem, keressen minket bizalommal.

Biorezonanciás-bioenergetikai állapotfelmérésItt tájékozódhat róla >>>

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!