Mobil Cell-Com

... avagy a terapeuták vágyálma.

... például a dohányzásról leszoktató kezelésekhez az egyik legoptimálisabb készülék valóban ez, és további széles körű alkalmazásra van kifejlesztve

bioexpress-biorezonancia-mcc-1M.C.C. - Mobil Cell Com 2.5,

az emberi szervezet saját jeleit terápiásan felhasználó biorezonanciás készülék rendkívül sokoldalúan használható a természetgyógyászi munkában, rendelőkben, vagy akár a fizikai közérzetjavító (wellness) tevékenységekhez.

Alkalmazásához alapvető biofizikai ismeretekre szükség van, mert a terápiás tervek elkészítéséhez ez nélkülözhetetlen. Felhasználhatósága rendkívül széleskörű, a dohányzásról való leszoktatástól, az allergiakioltáson keresztül a súlycsökkentés segítéséig. Egyedülállóságának lényege a speciálisan személyre szabott biorezonanciás kezelés.

Mivel a páciens saját jeleit használja fel a folyamatban, ezért ennél személyre szabottabb terápia elképzelhetetlen. Az elektródák (alapkiépítésben, 3 db speciális mágnesezett elekróda, ami általában elegendő is) segítségével levett elektromágneses jeleket a készülék vagy felerősítve juttatja vissza a szervezetbe, vagy a tükörképével jelkioltást végez. Az első esetben a szervezet alkalmazkodó képességének erősítése érhető el, a másodikban, pedig a patológiás terhelés megszüntetése.

bioexpress-biorezonancia-mcc-2A készülék segítségével az allergiások felkészülhetnek az allergiamentes időszakban az immunrendszerük erősítésével az allergiaszezonra, majd az őket ingerlő allergén jeleinek kioltása után panaszmentessé tehetők. Emésztési és anyagcserezavarral küszködők krónikus problémái szüntethetők meg a kezelések segítségével, de megemlíthetők a keringési és mozgásszervi betegségekben elérhető javulások is.

Mivel a készülék 543 program futtatására alkalmas, ezért nem érdemes tovább felsorolni őket, csak annyit kell megemlíteni, hogy segítségével valamennyi életfolyamat minősége tartósan javítható, elősegítve ezzel a szervezet öngyógyító képességének helyreállítását.

<A programokat itt tekintheti meg>

A kezelés során általában nincs különösebb fizikai érzet, a szenzibilisebb emberek kellemes bizsergésről és melegségről számolnak be.

Kisméretű, hordozható kivitele következtében az otthoni ápolásban is jól alkalmazható, mert ágyhoz kötöttség esetében házhoz vihető és az ügyfelet miatt nem kell mozgatni. A Mobile Cell Com sokoldalúan használható készülék, amely rendkívüli segítséget nyújt a XXI. század korszerűen gondolkodó terapeutáinak.

A Mobile Cell Com elsősorban terapeutáknak, biorezonancia terápiákhoz javasolt.

FIGYELEM! Fontos! A BRT (biorezonancia terápia) készülékeket bárki megvásárolhatja és alkalmazhatja . A vásárlás az M.C.C. esetében egy pár órás tanfolyamhoz kötött, ahol a felhasználó megismeri az alapvető gyakorlati és elméleti alkalmazását. A készülék ára tartalmazza ezt az oktatást is. Az alapokat követően is folyamatosan biztosítunk oktatásokat a készüléket használók számára.

A BRT (biorezonancia terápia) készülékek nem orvosi berendezések, hanem a szervezet komfortérzetét elősegítő eszközök! Ön, akár wellnessben is gondolkodhat.


bioexpress-biorezonancia-mcc-3M.C.C. - Mobil Cell Com 2.5.2 ,

... avagy hogyan csinálhatunk homeopátiás szert biorezonanciás kezeléssel?

A betegről levett, felerősített, hasznosítható saját jel úgy válik terápiásan felhasználhatóvá, hogy a Mobil CellCom biorezonanciás készülék, röviden: MCC kimenetén levő írószerkezet tégelyében (imprinter) jelenik meg.

Mobil Cell Com 2.5.2, Ebbe a már leírt elvi alapon bármilyen vizes bázisú készítményt, élelmiszert, stb. helyezhetünk. A készülék a belehelyezett dipólusos anyagot már képes a vezérlő jelekkel megírni. A tégelyben készült, a kliens szervezetére egyedül jellemző információ így speciális hatékonysággal képes kifejteni a hatását akkor is, amikor nem áll kezelés alatt. A Bioexpress biorezonanciás terápiáit ez a készítmény is nagy mértékben javítja.

Ehhez elegendő - a homeopatikus gyakorlatnak megfelelő időben és módon - a készítményt szájon át adagolni. Így a két kezelés közötti időben is emlékeztethetjük a szervezet betegség tüneteit mutató részeit a helyes működésére. Ez nyilvánvalóan hatékonyabbá teszi a kezelést, hiszen folyamatosan támogatjuk az élettani működést.

Az egyéb terápiákban, kezelésekben a 2.5.2-es, homeopátiás MCC nem különbözik az elődjétől, ugyanazokat a programokat tartalmazza.

A fentiek elolvasásával Ön már nagy valószínűséggel tudja, hogy a Mobil Cell Com készülék megfelel-e az elképzeléseinek, igényeinek.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!