Spirit Royal Crown

Spirit Royal Crown -a legújabb /2016/ fejlesztésű professzionális terápiás készülék

bioexpress-biorezonancia-royal-3A Spirit interdiszciplináris kutatócsoportja elkészítette a XXI. század egyik legmodernebb komplex biorezonancia terápiás eszközét a Royal CrownTM-et.

Az új kezelőegység magában foglalja mindazt a tudást és tapasztalatot, melyet a fejlesztők a korábban nemzetközi piacon elismert Bicom készülékek alkalmazása, valamint a hazai fejlesztésű MobilCellCom (MCC), EMOST ill. LenyoCellCom (LCC) eszközök fejlesztése, gyártása és alkalmazása során megszereztek.

A szervezet öngyógyító mechanizmusait segítheti, hogy minél kisebb energiafelhasználás mellett mind nagyobb eredményt érhessen el a test saját belső folyamatainak egységes működtetésében.

bioexpress-biorezonancia-royal-2A biorezonancia terápia, mint módszer, egyetlen kórállapot esetében sem kontraindikált, mert az extrém gyenge intenzitású elektromágneses jelek a sejtalkotókra hatnak, és csak abban az esetben hatolnak a sejtbe, amikor annak saját rezgései összecsengenek az endogén biorezonancia terápiás jelekkel. (Ez összességében annyit jelent, hogy képtelen károsan hatni. A legrosszabb, ami  történhet, hogy nincs változás)

A SPIRIT Royal Crown™ bioinformációs harmonizáló készülék programcsomagjaival a kezelések egyszerűen kivitelezhetők. A terápiás célnak megfelelően választhatunk a teljes test harmonizációja vagy a 96 témakörbe rendezett programok közül.

Ezeket a programokat itt tudja megtekinteni:  >Royal-programok<

A készülék esetében is módunkban áll a terápiák során különböző anyagokat bevonni a folyamatokba (pl.: vizeletből vett információkat, engram-terápia esetén allergéneket, stb.), ezáltal azok hatékonyságát még inkább növelhetjük.

Lehetőségünk van továbbá mind a bemeneti, mind a kimeneti elektródák megosztására és homeopátiás készítmény előállítására is. Az új fejlesztésű készülék programjai az emberi szervezetre komplex módon hathatnak, így nem csak a fizikai testet kezelik, hanem az adott szervezet teljes informatikai és energetikai rendszerét is.

A fentiek elolvasásával Ön már nagy valószínűséggel tudja, hogy a Spirit Royal Crown készülék megfelel-e az elképzeléseinek, igényeinek.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress - Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!


*A Spirit Royal Crown egy biorezonanciás wellness készülék, nem orvosi berendezés. A szervezet komfortérzetét elősegítő, a gyógykezeléseket kiegészítő, de semmiképp nem helyettesítő eszköz. Amennyiben orvosi kezelés alatt áll vagy gyógyszert szed, a használatot illetően kérje orvosa, vagy természetgyógyásza tanácsát.